sâmbătă, 20 aprilie 2013

Demenții din București vor taxă pentru adopție, dar ei au plătit taxă pentru… adopția jucătoarelor Oltchim?!


Demenții din București vor taxă pentru adopție, dar ei au plătit taxă pentru… adopția jucătoarelor Oltchim?!
O altă prostie cruntă a idioților care conduc Bucureștiul: taxa de… adopție câini. Probabil că bucureștenii trebuie să meargă la Oprescu și la demenții lui și să îi întrebe dacă ăștia au pretenția ca se plătească pentru adopția unui câine, cât s-a plătit pentru adopția… jucătoarelor Oltchim?!
 Primarul general al Bucureștiului se lăuda că bagă un milion de euro în echipă, din care se pare că au ajuns doar 500.000 de euro. Cum e posibil ca o unitate administrativ teritorială să se joace de-a Guvernul României cu altă unitate administrativ teritorială  sau cu o echipă din alta unitate administrativ-teritorială? Noi știm că banii strânși de la bucureșteni trebui să fie cheltuiți pentru bucureșteni și singura instituție care poate lua taxele și impozitele bucureștenilor și să le folosească pentru întreținut inși din provincie e Guvernul României! Dar poate că bandiții USL au alte legi. Așteptăm ca primăria Craiova să sponsorizeze echipa de futsal din Piatra Neamț, echipa de curling a Primăria Târgu-Mureș (echipă neînființată, dar cu inși cu potenșial, mai ales din presă, cu foștii propagandiști comuniști, sereiștii și cu analfabeți angajați la organul PDL!) să fie sponsorizată de primăria din Cucuieții de Sus și așa mai departe. Curtea de conturi, te simți?!
P.S. Ca să vedeți că nu suntem răi doar cu USL-iștii, căutați borfașii din Târgu-Mureș care sponsorizau evenimente de pe Valea nu știu cui și pentru cântăcioșii la Oarba de Mureș. Dacă bandiți din PDL Mureș au interese, vreo 4 primari au pus botul la solicitarea pedelistă și asociația culturală a unui jandarm (Istrate) care prestează la televiziunea de propagandă a PDL Mureș, cea care filtrează pe firmă publicitatea primită de la bandiții din primărie, mergând înainte cu presa la notar, ca să se aranjeze afacerea de neintervenție și de obținere a siguranței că borfașul de partid îți dă ceva bani fără licitație (afacerea Info Statistics, susținută de firmele înregistrate pe un confecționer de mobilă și pe Dan Suciu, un bugetar angajat la pedeliști) a luat mălaiul, susținerea morală, susținerea logistică, tot ce au vrut bandiții din PDL Mureș.
P.S. 2. Istrate, ca ins plătit din bani publici, are voie să se joace de-a șeful de asociație culturală care primește bani de la primării PDL, îndeosebi? Întrebăm, pentru că insul e chemat la o grămadăde evenimente organizate de gașca lui Florea și de alți primari PDL și se pare că prestarea de emisiune la televiziunea de propagandă PDL, adică Știi TV, îi aduce succes la pedeliști! 
O taxă de 170 de lei va fi percepută persoanelor fizice şi juridice care adoptă un câine dintr-unul din adăposturile municipalităţii bucureştene, în timp ce pentru ONG-uri adopţia va fi gratuită, potrivit unui proiect de hotărâre a CGMB, lansat marţi în dezbatere publică, potrivit Mediafax.

Proiectul modifică Hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) nr. 243 /2009 privind controlul reproducţiei câinilor în Municipiul Bucureşti.

Prin noul proiect se are în vedere stabilirea unei taxe de adopţie de 170 de lei pentru fiecare câine adoptat din bazele Administraţiei pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice, adopţia câinilor rămânând gratuită pentru organzaţiile neguvernamentale. În prezent, cetăţenii şi ONG-urile pot adopta gratuit câini din adăposturile primăriei. Sursa: românialiberă.ro


Primim de la jandarmi următorul comunicat:
Luni, 15 august a.c., de la ora 14.00, pe Platoul Monumentului Eroilor de la Oarba de Mureş va avea loc prima ediţie a Festivalului Cântecului Popular Patriotic „La Oarba şi la Iernut”.Evenimentul îl are drept iniţiator pe domnul căpitan  Ciprian Istrate, ofiţer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „ Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş şi fondator al Asociaţiei Culturale „Pe Mureş şi pe Târnavă”. Ideea organizării acestui festival este aceea de cinstire a eroilor care s-au jertfit la Oarba de Mureş, de  readucere în atenţia publicului tânăr, în special, a sentimentului patriotic naţional, de preţuire a trecutului istoric al poporului român, de devotament faţă de neam şi ţară, a precizat cpt. Ciprian Istrate. Cu acest prilej va fi oficiată o slujbă comemorativă, vor fi susţinute alocuţiuni, iar de la ora 15.00 va fi prezentat un program artistic. La spectacolul folcloric extraordinar au fost invitaţi interpreţi de marcă ai cântecului patriotic: Veta Biriş, Sava Negrean Brudaşcu, Dumitru Fă rca ş, Aurel Tămaş, Nicolae Mureşan, Marius Ciprian Pop, Cornelia şi Lupu Rednic, Radu Ciordaş, alţi interpreţi tineri care vor duce peste timp mesajul cântecelor patriotice, precum şi ansambluri folclorice. La aceste eveniment sunt aşteptaţi toţi amatorii  de folclor autentic românesc.
Am decis să trecem peste ceea ce ştiam despre iniţiatorul evenimentului, cunoscut şi pentru emisiunile la Ştii TV (post cu aplecare spre PDL) şi pentru prezenţa aproape non-stop în spectacolele organizate de Primăria Târgu-Mureş (condusă de şef PDL Mureş). Dacă am considera evenimentul de la Oarba de Mureş fără interesele politice am putea căuta cei 3.000 de lei primiţi pentru eveniment de la Consiliul Judeţean Mureş (solicitarea 5414, din poziţia 17 în lista programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale pentru care se solicită finanţare din bugetul public al judeţului Mureş în anul 2011), convocatorul în baza dispoziţiei primarului din Târnăveni nr.2391 din 22.07.2011, care are pe ordinea de zi, la numărul 2 aprobarea parteneriatului primăriei cu asociaţia amintită.  Siteul Târnăveni.ro dă chiar şi o generozitate cu autocare gratuite pentru cei care vor sa participe la festival, puse la dispoziţie de Primăria municipiului Târnăveni, autocare(să fie ale Siletinei, firma cu care a intrat Maior – PDL în primărie?!) care vor pleca din fata complexului Venus,  de la ora 13. Citând din Zi de Zi, iniţiativa noului spectacol aparţine Asociaţiei Culturale „Pe Mureş şi pe Târnavă” care în parteneriat cu Primăria Iernut, Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Instituţia Prefectului Judeţului Mureş, Consiliul Judeţean Mureş, Primăria Târgu-Mureş (PDL n.n), Primăria Luduş (PDL), Primăria Târnăveni (PDL), Primăria Chiheru, Primăria Ogra, Primăria Nadeş şi Primăria Daneş (PDL) s-au ocupat de toate aspectele organizatorice.
Nu ştim câţi bani s-au strâns din bugetele locale pentru acest festival, dar cert este că se simte o componentă politică importantă PDL, de an de criză, când toată lumea trebuie să mai câştige cinstit un ban. Iar dacă poziţia de angajat la stat concordă cu poziţia de fondator al asociaţiei care primeşte bani publici să verifice instituţiile abilitate. Oricum, ne amintim că la Târgu-Mureş să lucrezi pentru FCM, pentru posturile de imagine PDL, în primărie, prefectură şi consilii locale şi judeţene şi să faci parteneriate cu instituţia cu bani publici este un fapt divers atunci când ai de ocupat domeniul public, de făcut târguri de nunţi sau lactate, concerte sau festivaluri de gătit. Verifică cineva statutul de angajat cu cel de partener pe firma proprie  cu instituţia la care lucrează respectivul/respectiva?
Mia trebuie spus şi că asociaţia respectivă a avut programat spectacol în 26 iunie cu Primăria Luduş (condusă tot de un PDL-ist) pe afiş!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.