miercuri, 17 aprilie 2013

Exemplu de la Carmen Brumă despre cum se câștigă un proces cu hingherii de mașini. De luat în seamă și de târgumureșenii cărora gașca lui Țerbea le ridică mii de mașini anual!



Exemplu de la Carmen Brumă despre cum se câștigă un proces cu hingherii de mașini. De luat în seamă și de târgumureșenii cărora gașca lui Țerbea le ridică mii de mașini anual!
Cine acceptă hoția, potlogăria porcilor cu carnet de partid și a celorlalți bandiți de pe lângă gunoaiele cu carnet de partid, plătește! Un exemplu despre cum se luptă împotriva hingherilor de mașini e dat de cunoscuta Carmen Brumă.  Atenție, doar la Târgu-Mureș lepădăturile lui Florea ridică în jur de 1500 de mașini anual, adică vreo 5  pe zi și porcii din primărie cheltuiesc și sume imense pe indicatoarele virate pe Kiss Unicum și pe care nu le pune din banii lui întreținutul cu ridicări de mașini, parcă Țerbea, dacă nu greșim. Bandiții din primărie cumpără din banii dumneavoastră și indicatoare de avertizare, cum cumpără porcii și vopsea pentru cei care câștigă licitații pentru marcaj rutier. Sfânta nesimțire a porcilor de români puși etnic sau ce?!
Realitatea.net:
Carmen Brumă. Cum a câştigat bătălia cu "hingherii" de maşini

Carmen Brumă a avut parte de un incident nefericit pe 4 octombrie 2012 când i-a fost ridicată maşina. Vedeta nu s-a lăsat intimidată şi a atacat în contencios administrativ hotârarea Consiliului local sector 6, prin care se ridică maşinile. După mai bine de şapte luni, Carmen a obţinut victoria.

Firmele care ridică maşini o fac în mod abuziv de cele mai multe ori. Cea mai recentă dovadă este victoria obţinută de Carmen Brumă.

Pe 4 octombrie, vedeta nu şi-a mai găsit autoturismul pe care îl parcase în faţa blocului din sectorul 6 unde locuieşte. Pentru că doar bănuia că maşina i-a fost ridicată, Carmen a sunat la poliţie pentru a anunţa dispariţia bunului. Imediat ce a dat numărul de înmatriculare,  un poliţist i-a transmis că autorurismul figurează că a fost ridicat. Prezentatoarea tv a plătit amenda de 800 de lei, însă a constatat că maşina i-a fost şi zgâriată şi a decis să contacteze un avocat pentru a i se face dreptate.

După mai bine de şapte luni, Carmen Brumă a primit vestea cea bună, maşina i-a fost ridicată abuziv.

“Admite exceptia de nelegalitate invocata de reclamanta. Constata nelegalitatea prevederilor art. 2 din HCLS 6 nr. 4/2010” (Tribunalul Bucuresti, Dosar nr. 25423/3/2012).

Carmen a declarat pentru REALITATEA.NET că: "Această hotărâre este nelegală pentru toată lumea, însă din păcate doar eu am obţinut victoria. Ceilalţi locuitori din sectorul 6 trebuie să constate nelegalitatea. Ei au un avantaj, există un precedent, adică cazul meu care poate fi dat ca exemplu şi astfel procesele vor fi câştigate pe bandă rulantă. Eu m-am pus pe mine la adăpost, însă din păcate ceilalţi nu se pot folosi de acest lucru obţinut de mine."

Articolul 2 din HCLS 6 nr. 4/2010 are urmatorul continut:

“Art. 2. Se aprobă Regulamentul privind blocarea/ridicarea, transportul, depozitarea şi eliberarea vehiculelor/remorcilor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice din Sectorul 6 precum şi pe domeniul public şi privat depe raza teritorială a Sectorului 6 (Anexa nr. 2), Caietul de Sarcini (Anexa nr. 3), anexe care fac parte integrantă din prezenta hotărâre.”

Nelegalitatea art. 2 lipseste de efecte juridice Regulamentul de ridicare si Caietul de sarcini. Practic, chiar daca nu a fost constatata nelegalitatea intregii HCLS 6 nr. 4/2010, aceasta hotarare este lipsita de continut, intrucat “esenta” acestei hotarari era, de fapt, Regulamentul de ridicare.

"Din pacate, constatarea nelegalitatii acestor asa zise acte normative produce efecte numai intre partile respectivului litigiu, ceea ce este o absurditate.", a mai spus Carmen Brumă.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/carmen-bruma-despre-castigarea-procesului_1161798.html#ixzz2Qk09qvbO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.