miercuri, 24 aprilie 2013

Capitalism cu pomeni pentru Siletina și gășcarul lui Florea, Maior. Pe motiv de transport elevi și studenți și de atras voturile proștilor. Cât mai acceptați ca șmecherul să umfle banul?



Capitalism cu pomeni pentru Siletina și gășcarul lui Florea, Maior. Pe motiv de transport elevi și studenți și de atras voturile proștilor. Cât mai acceptați ca șmecherul să umfle banul?
Nici măcar comuniștii nu au visat asta la Târgu-Mureș. Să se dea, populist, elevilor și studenților posibilitatea de a se plimba gratuit sau măcar subvenționat la școală/facultate. Bandiții din capitalismul primitiv, mai precis bandiții cu interese PDL Mureș au reușit performanța de a da pomeni din bani publici. Bineînțeles, pomana este pentru Siletina, că și Maior ar fi om și ar hali ceva sute de mii de euro anual pe Siletina cu care acesta și-a completat prima declarație de avere la…primărie și pe care, rușinat, a schimbat-o. Și alții au fost elevi și studenți și nu au primit gratuitate sau subvenții și și-au plătit și costul corect, de 1,25 lei per cursă de autobuz. E drept că pe atunci Maior se juca pe undeva conform zicerii, prin țărână, și nu avea nici familionul întreținut de porcii din PDL Mureș și nici instalație de nocturnă de la borfașul lui.
Concluzionând: mega-afacere dedicată pentru Maior: La 15.000 de studenți târgumureșeni auzim că bandiții lui Florea ar deconta pentru jumătate pe Studcard, plus mii de elevi. Să mai menționăm că bandiți lui Maior au fost prinși refuzând să facă transportul până la facultate, la clădirea Electromureș  cumpărată de Universitatea Petru Maior, pe motiv că nu e …rentabil, cum s-a scris undeva, ceea ce a necesitat telefoane din partea presei: adică, voi, jigodii, luați bani și nu duceți studenții la facultate? Să mai menționăm că porcii lui Florea au decontat și în vacanță drumurile elevilor și studenților la școală?! USL, ești la putere, ia toate afacerile dedicate pe Maior și familion și caută ilegalitățile și abuzurile. Nu de alta, dar porcii lui Florea i-au făcut cadou familionului, pe club, instalație de nocturnă de 200.000 de euro, nu am aflat nici ce e povestea cu proiectul de hotărâre de consiliu  local prin care Florea vroia să îi facă/i-a făcut prietenarului din orașul Stalin cadou 850.000 de euro, adică fostului pușcăriaș eliberat de Constantinescu, Țerbea.
 Javrele din PDL Mureș au o problemă: umflă banii pe firmele pedeliștilor subordonați, prin afaceri dedicate și apoi le mai dau subvenții și sponsorizări tot ălora. Pedeliștii primesc pomană de două ori. USL, parcă erai la putere, mai bagă și tu nemâncații tăi, adu și tu mafia ta de partid, că ne-am săturat de furturile bastarzilor din PDL și de votul etnic cu care porcii ăștia fură pe firme românești!
P.S. Porcii lui Florea nu prezintă raport cu banii aruncați pe Maior și FCM-ul lui mă-sa și nici pe Transporturile terestre ocazionale ale primăriei. Ăștia se cred mega-mafia orașului sau chiar sunt mega-mafia orașului? Bă, lepădăturilor, sunteți slujbașii noștri, mă, bandiților, trebuie să lucrați în slujba noastră, nu a mafiei de la PDL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.