luni, 29 aprilie 2013

Brișcaru, sabotat de colegii de consiliu local care vor afacerile pe Siletina găștii PDL Mureș. Urmează ca bandiți să îl înscăuneze pe Maior cu USL-iștii (proști) luați de… proști?



Brișcaru, sabotat de colegii de consiliu local care vor afacerile pe Siletina găștii PDL Mureș. Urmează ca bandiți să îl înscăuneze pe Maior cu USL-iștii (proști) luați de… proști?
Dacă credeți că bandiții din PDL Mureș și al lor Maior pot fi deranjați de la milioanele de euro pe care le iau cu dedicație de la porcii PDL vă înșelați. Prin grija consiliului local, adică a unor inși care au luat deja mălaiul pe firmele lor de la gașca din primărie, se rezolvă orice. În defavoarea cetățeanului, pe care bandiții  cu carnet de partid și vot dat de fraieri nu îl bagă în seamă. Eterna  mafie carnetelor de partid și a bandiților care clamează votul etnic, împotriva maghiarilor, ca să nu fure ăia ce fură românii!
P.S. Bandiții din primărie și consiliul local poate dau raportul despre afacerile Siletinei, pe transporturi interjudețene pe  trasee scurte, pe asocierea subvenționată cu Transport local și dedicate pe Transporturile terestre ocazionale ale primăriei. Ce transportă ăia pe firmă dedicată și pe care nu o deranjează nimeni la licitație, după modelul publicității care vine pe intermediarii Zereș, Cătană, Suciu și ce decontează porcii lui Florea pentru amicul Maior? Transportul rromilor la vot pentru borfașul de la PDL, transportul elevilor în excursii, transportul pensionarilor la mănăstiri, transportul  pedeliștilor la întâlnirile mafiei de partid, transportul galeriei FCM?! Poate răspund bandiții din consiliul local care acoperă golăniile porcilor PDL Mureș!



City news zicere:
Consilierul local Cornel Brişcaru doreşte ca societatea Transport Local SA Târgu Mureş, care aparţine în totalitate CL Târgu Mureş să fie singura care prestează serviciul public de transport persoane în municipiu. Consilierul a solicitat şi amânarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru asocierea Transpor Local - Siletina, însă colegii săi din forul local nu au fost de acord.
briscaru vrea transport public fara siletina

"Înţeleg să nu particip în nici un fel la un astfel de demers, de împărţire a fondurilor publice în continuare cu firme apropiate sau extrem de apropiate partidului democrat liberal...Nu e prima dată şi nici ultima dată când o spun că nu putem fi de acord ca fondurile publice să se ducă în buzunarele unor privaţi sub pretextul că doar aceştia pot presta activitate de transport public în municipiul Tîrgu-Mureş...o parte din colegii consilieri nu au fost de acord că acest serviciu de transport persoane în Tîrgu-Mureş în alte condiţii de preţ, în alte condiţii de confort, poate pe alte trasee mult mai bune, mult mai curate, cu mijloace de transport mult mai bune şi mai curate să fie prestat doar de societatea comercială pe care noi o avem în subordine", a declarat Brişcaru.

Deoarece niciuna din propuneri nu a fost agreată de consilier, Cornel Brişcaru a decis să demisioneze din Consiliul de Administraţie al SC Transport Local SA.

Brişcaru a explicat că dacă CL Târgu Mureş ar mai aloca un milion de lei în plus faţă de cât acordă momentan pentru prestarea acestui serviciu de către asocierea de transport, societatea al cărui unic acţionar este CL Târgu Mureş, SC Transport Local, ar putea presta singură acest tip de serviciu, fră să mai fie nevoie de asocierea cu o firmă privată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.