luni, 15 aprilie 2013

Mere pentru elevii mureșeni de la firmă fără profit și fără angajați, dar cu șef din Polonia! Afacere de peste 250.000 de euro!



Mere pentru elevii mureșeni de la firmă fără profit și fără angajați, dar cu șef din Polonia! Afacere de peste 250.000 de euro!

SC Matpol Impex SRL Buşteni a câştigat licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Mureş pentru furnizarea de mere elevilor din clasa pregătitoare şi din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat din judeţul Mureş, în anul şcolar 2012-2013. Potrivit unui anunţ postat pe portalul licitatiapublica.ro, la licitaţie au participat două oferte, iar valoarea contractului câştigător este de 1.059.106 lei, fără TVA. Zi de zi.ro dixit
Căutând pe http://www.listafirme.ro/matpol-impex-srl-22213310/ avem surpriza că firma asta nu are profit în ultimii ani, ba mai mult nici măcar angajați! Iar șeful e unul din Polonia, care și-a denumit firma prescurtând numele său și cel al țării din care este!
Un fel de afacere de… succes după modelul brevetat de porcii lui Florea din primărie, cu Bețișoare de aur pe firmă care nu prea știe ce e aia profit și angajați?  Ce dobitoc a fost  și la licitația asta și cine verifică dacă nu și-a băgat nasul și interesele vreun borfaș?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.