sâmbătă, 13 aprilie 2013

Vicele PNL de Mureș s-a trezit: îl acuză pe întreținutul Maior, fost viceprimar ilegal și votat etnic de prostovanii de români, de afaceri dubioase cu instituția șefului lui de partid!



Vicele PNL de Mureș s-a trezit: îl acuză pe întreținutul  Maior, fost viceprimar ilegal și votat etnic de prostovanii de români, de afaceri dubioase cu instituția șefului lui de partid!
După ani în care gunoaiele lui Florea au făcut ce au vrut și au ieșit în fața presei cu care javrele merg la… notar și a fraierilor care votează în calități dubioase, de șmecheri și întreținuți cu bani publici prin mafia de partid, avem și răspunsuri oficiale cum că nu se mai poate așa. Bandiții PDL Mureș trebuie să plătească pentru ce fac. Atenție, conform legii, Maior ar trebui să aibă în jur de 1.100 de lei lunar venit, dacă porcii lui Florea îl prezintă…consilier! Atenție la semnăturile individului, pentru că hoții PDL mureș l-au mai băgat pe individ la înaintare și în anunțuri de licitații, deși gășcarul și întreținutul lui Florea nu avea această calitate! Cu un drum vicele PNL ar trebui să demaște rolul fostului sereist Bretfelean în manipularea vandali în campania electorală a lui Florea și decontarea autocolantelor din bani publici, cel mai probabil cumpărate de la Media Factory, caz în care porcii lui Florea au premeditat atacul și minciuna și găinarii ăștia au mințit ca porcii! SRI Mureș, toarnă ce știi despre fostul sereist Bretfelean și lasă pixul joc în campania electorală a mafiei PDL Mureș! Și vicele PNL poate ne spune cum borfașii lui Florea i-au făcut cadou mă-sii lui Maior instalație de nocturnă de 200.000 de euro din banii proștilor de târgumureșeni, pe motiv de golăneală FCM!
http://mures.citynews.ro/eveniment/claudiu-maior-acuzat-de-uzurpare-de-calitati-oficiale-1239156
Claudiu Maior, acuzat de uzurpare de calităţi oficiale
Consilierul local PD-L, Claudiu Maior, care este cunoscut ca şi consilier al primarului municipiului Târgu Mureş, este acuzat de viceprimarul municipiului Târgu Mureş, Ionela Ciotlăuş de stare de incompatibilitate cu funcţiile deţinute, fiind acuzat de uzurpare de calităţi oficiale. Ciotlăuş a arătat că Maior nu este consilierul primarului, el având încheiat un contract de consultanţă cu Executivul Primăriei în valoare de 60.000 de lei. În replică, Maior a subliniat că va depune plângere penală împotriva viceprimarului Ciotlăuş şi că acel contract este încheiat pentru 30.000 de lei.
claudiu maior acuzat de uzurpare de calitati oficiale

"Din iunie 2012 este consilier local si concomitent este catalogat drept consilier al primarului. S-a dovedit că nu este consilier ar primarului, am obţinut un contract de consultantă de 60.000 lei incheiat intre Primarie si Marior care presteaza servicii ale intreg aparatului executiv, nu poate face acest lucru in conditiile in care deţine funcţia de consilier local dupa care el pune in practica in cadrul executivului. Am cerut suspendarea sedintei pentru a clarifica situatia, sa isi dea demisia pentru ca si-a arogat niste functii, e vorba de uzurpare de calităţi oficiale", a declarat Ciotlăuş.

Consilierul Claudiu Maior a menţionat că acel contract de consultanţă valorează 30.000 de lei şi că va depune plângere împotriva viceprimarului.
"Multumesc consilierilor UDMR care au demonstrat ca vor sa mearga mai depare. Propun doamnei ciotlaus sa mearga la schimb de mame, schimb de orase. Nu voi avea altceva de facut decât să intentez procese penale. Exista un act aditional incheiat in decembrie, unde este redus la jumatate din pret. Aceasta femeie minte in continuu. Astept ca organele statului sa isi faca datoria", a declarat Maior.

De asemenea, Ciotlăuş a cerut demisia consilierului, însă Maior a lăsat să se înţeleagă că nu îi va face pe plac Ionelei Ciotlăuş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.