vineri, 12 aprilie 2013

Un alt prostovan pe bani publici lansează atacuri rasiste pe Facebook. Pe ce pariem că CNCD îi va da boului ceea ce merită și nu o va lălăi așa cum face cu discriminarea la adresa rromilor?!


Un alt prostovan pe bani publici lansează atacuri rasiste pe Facebook. Pe ce pariem că CNCD îi va da boului ceea ce merită și nu o va lălăi așa cum face cu discriminarea la adresa rromilor?!
În țara asta dacă spui ceva nasol de maghiari și de evrei sare în sus CNCD. Când e vorba de rromi, angajații de la stat cu slujbă la CNCD fac dosare, caută părțile, o freacă 6 luni și nu condamnă discriminarea. Este și cazul mizeriei făcute de bandiții lui Florea, pe siteul controlat de pramatiile din Primăria Târgu-Mureș, cu celebrul deja Polițiștii locali stârpesc cuibul de țigani! Măcar la ceea ce urmează CNCD va da, cu siguranță amenzi. Ești atât de prost că spui nasoale de maghiari sau faci trimitere la lagăre naziste iei amendă, dacă ești un jeg de la PDL care postează pe bani publici atacuri la adresa rromilor pe care chiar tu îi folosești electoral, fie și numai prin locuințele pe care le face Bența după campania jegoasă a lepădăturilor PDL Mureș, scapi, pentru că cei de la CNCD cer ca discriminarea la adresa rromilor trebuie să fie făcută de un rrom! Dar dacă discriminarea o fac chiar cei mai colorați la piele și asta nu datorită soarelui se poate vorbi de o discriminare a rromilor de către rromi? În cazul acesta cine poate sesiza discriminarea, tot un rrom sau poate vreun...japonez?! Atenție, slujbași pe bani publici, dar cu unități de mpsură diferite în ceea ce privește fapta comisă de prostovani.
GSP dixit:

Un fotbalist român a avut declaraţii incredibile la adresa ungurilor, iar Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a fost somat să intervină.

Jucătorul celor de la Olimpia Satu Mare, Dan Gavrilescu, a şocat cu o declaraţie de pe pagina personală de facebook. Conform ziare.com, Gavrilescu a scris: "V-aş gaza pe toţi şi v-aş pune în lagăre" .

După această declaraţie, deputatul UDMR Gabor Kereskenyi a făcut o plîngere la CNCD: "În municipiul Satu Mare, unul din sportivii clubului de fotbal finanţat de Consiliul Local, a publicat pe pagina de Facebook a Primăriei mai multe comentarii antimaghiare jignitoare şi care instiga la ură împotriva populaţiei de etnie maghiară.

Consider că în anul 2013, este inadmisibil chiar şi pentru un cetăţean de rînd să publice pe diverse reţele de socializare comentarii jignitoare la adresa vreunei etnii. În acest caz este vorba despre un sportiv care îşi primeşte salariul din impozitul plătit şi de acei contribuabili pe care el nu îi prea place. Este foarte important să luam atitudine în faţa manifestărilor de acest gen, şi se pare că ne aflam la un nou răsărit al acestor retorici ultranaţionaliste. Constat că odată cu trecerea alegerilor electorale, unii încearcă prin asfel de manifestări să menţină aceeaşi atmosferă tensionată".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.