joi, 18 aprilie 2013

Unealta lui Florea, Pașcan, face glume cu culoarea tenului. Să fie o altă mizerie rasistă a unui pedelist? S-a găsit marele alb să comenteze!

Unealta lui Florea, Pașcan, face glume cu  culoarea tenului. Să fie o altă mizerie rasistă a unui pedelist? S-a găsit marele alb să comenteze! Senator de Mureș cu mesaj rasist la adresa președintelui CJM?!
Probabil domnul președinte are o problemă, o obsesie legată de întunecime, o fi având vreun complex și mi-am pus această problemă încă din campania electorală când am văzut că, în mod bizar, din smead și-a cosmetizat și (i)luminat artificial culoarea tenului prin afișele electorale. Acum, constat că identifică negura prin Palate (Administrativ și Cultural) și e dispus să cheltuiască miliarde de lei în perioadă de criză, din bani publici, doar, doar ca tuciuriul arhitectural să devină cumva mai luminos, mai lăptos, mai Michael Jackson.” a opinat senatorul PDL Mureș, Marius Pașcan, în cadrul unei conferințe de presă.
http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tara-arde-si-presedintele-minodor-investeste-miliardele-judetului-in-iluminat-festiv.html
Dacă nu v-ați prins aia e glumă cu tentă etnică de la marele alb Pașcan. Sesizează cineva Consiliul pentru combaterea discriminării? De atenționat consiliul că în preajma lui Florea sunt indivizi cu puțin rasism la ei. Seria a deschis-o chiar unealta lui Florea cu nașă adusă în primărie, adică șmecherul Pașcan baci:
Prefectul de Mureş, Marius Paşcan, a vorbit, joi, la o ceremonie la Palatul Culturii, despre o Românie "gregară, volubilă în exces", declarându-se deranjat că terenurile din judeţ sunt cumpărate de firme româno-arabe şi avertizând, totodată, că şi românii şi maghiarii vor fi "dominaţi de etnia romă".http://www.cotidianul.ro/prefectul-de-mures-in-urmatorii-50-de-ani-vom-fi-dominati-de-romi-165727/
A urmat un alt dus de acasă, întreținutul Munteanu, care din calitate de consilier în prefectura se slobozea cu citat de lagăr nazist, fapt pentru care șmecherașul PDL și întreținutul lui Florea cu sondaje pe primărie de 5900 de euro a luat amendă de 1000 de lei de la Consiliul pentru combaterea discriminării. Același consiliu i-a scăpat pe ăia din biroul de presă al primăriei, așa cum motiva Bretfelean cazul cu țiganii din cuibul stârpit de poliția locală, prin declarația că polițiștii nu sunt vinovați de titlul rasist pus de porcii lui Florea. Iar CNCD dădea și el cu mucii în fasle: numai rromii pot sesiza discriminarea rromilor! Și cum în primărie sunt destui care sunt cu tenul colorat nu de la soare, probabil că glumițele rasiste ale borfașilor chiar nu își au rostul și șefii lor trebuiau să se simtă și să le dea un șut în dos la lepre.
Doar ca idee, căutați toate rudele lui Pașcan angajate în primărie, poliție locală ș.a.m.d. Doar ca poantă, ca tuciuriul arhitectonic să devină lăptos, vorba individului trimis în parlament de pe loc de pierzător și la manevre de redistribuire. Și doar una e nașă-sa, Ileana Sandu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.