joi, 25 aprilie 2013

Porcii de la PDL Mureș și din primărie cu o afacere de ridicare de mașini și pe timp de noapte. O ilegalitate flagrantă care nu trebuie să fie acceptată de târgumureșeni



Porcii de la PDL Mureș și din primărie cu o afacere de ridicare de mașini și pe timp de noapte. O ilegalitate flagrantă care nu trebuie să fie acceptată de târgumureșeni
Bandiții din primărie și uneltele lor idioate zise polițiști locali, folosite în campanie electorală pentru lipit autocolante cu vandali imaginați de sereiștii idioți și expirați, vor afaceri de ridicare a mașinilor parcate ilegal pe domeniul public. Porcii lui Florea, care îl întrețin din afacerea cu ridicat pe fostul pușcăriaș și brașovean Țerbea, dacă ne aducem aminte, nu vă spun că tot ei au inventat… parcările fără taxă pe timpul nopții!
Verificați pe indicatoare și veți vedea că după ora 20 parcarea în parcarea cu plată nu se taxează! Și dacă nu se taxează în loc cu taxă, de ce ar fi ilegal să parchezi noaptea pe domeniul public, când nu e trafic, nu se incomodează și nu ai unde să parchezi pentru că porcii lui Florea au inventat sensul unic? Porcilor de la PDL Mureș și primărie nu le mai ajung 1500 de mașini ridicate anual, adică 5 pe zi calendaristică, vor să-și depășească recordul! Nu îi lăsați pe pramatii să vă fure! Atenție, porcii lui Florea și troglodiții lui Țerbea se fac că nu văd cum pupincuriștii de la asociațiile de proprietari parchează în curtea centralelor termice și pe spațiul verde, că bandiții de pupincuriști ai lui Florea parchează camioane pe spațiul verde. Leprelor, pe ăia când îi amendați și le ridicați măgăoaia? Târgumureșenii nu trebuie să accepte nouă hoție și disperarea porcilor de a aduce bani pentru Țerbea și să îi dea în judecată pe avortonii portocalii și idioții care votează la comanda leprelor ăstora, pentru furtul proprietății! Filmați, înregistrați audio lepădăturile care vă fură mașinile, sunt probe dacă știți să le folosiți cu cap!

http://citynews.ro/eveniment/atentie-politia-locala-va-ridica-masinile-si-pe-timp-de-noapte-1238568

Atenţie! Poliţia locală va ridica maşinile şi pe timp de noapte (UPDATE)
Poliţia Locală va spori acţiunile de ridicare a maşinilor parcate ilegal pe domeniul public. Şoferii care parchează ilegal pe timpul nopţii s-ar putea trezi fără autoturisme. Şeful Poliţiei Locale Târgu Mureş, Valentin Bretfelean, a anunţat că agenţii, împreună cu societatea care ridică maşinile parcate ilegal pe domeniul public vor extinde acţiunile şi pe timp de noapte. Asta după ce, mai mulţi cetăţeni au făcut sesizări cu privire la faptul că în timpul nopţii şoferii blochează căile de acces.

Potrivit lui Bretfelean, acţiunea de ridicare a maşinilor pe timpul nopţii va avea loc în centrul municipiului, unde foarte mulţi petrecăreţi parchează noaptea în locuri interzise.

"Ca urmare a unei sesizări scrise venite din partea Administraţiei Domeniului Public, a sesizărilor mai multor cetăţeni, vom acţiona şi pe timp de noapte, în perioada următoare, şi la sfârşit de săptămână pentru ridicarea autovehiculelor parcate în centrul Târgu Mureşului, pe trotuar sau blocând circulaţia, acestea fiind parcate în general de către persoane care participă la diferite activităţi în cluburile şi barurile din centru. Maşinile respective parcate pe trotuar distrug trotuarele care nu sunt calculate a rezista la greutatea unei maşini (...). În timpul săptămânii nu ne confruntăm cu acest fenomen. De regulă se întâmplă vineri noaptea, sămbătă şi duminică", a declarat Bretfelean.

Zilnic, în Târgu Mureş se ridică aproximativ 8 autoturisme parcate ilegal.

UPDATE: Consilierul local Olimpiu Sabău Pop consideră că această măsură care va fi aplicată în curând încalcă atât regulamentul de parcări publice, cât şi jurisdicţia europeană şi codul de procedură penală care prevăd şi înterzicerea percheziţiilor domiciliare şi corporale pe timp de noapte.

Sabău consideră că amendarea este sancţiunea care trebuie aplicată nu cu ridicarea maşinii pe timp de noapte.

“Mie mi se pare că dă  posibilitatea unui abuz deosebit ca pe timpul nopţii maşinile să fie ridicate. De ce? Pentru că nu avem niciun fel de control vizavi de legalitatea, de oportunitatea măsurii. Vă daţi seama proprietarul în ce situaţie este pus să nu îşi găsească maşina. Poate se gîndeşte că i-a fost furata pe timpul nopţii. Actualul regulament prevede următoarea variantă: persoana care se plange instanţei de judecată cu privire la modul de ridicare a maşinii, acel cetăţean poate în aceeaşi zi să îşi recupereze maşina, ducând la parcarea unde a ajuns maşina, dovada faptului că se judecă. Pe timpul nopţii nu poţi sesiza instanţa de judecată şi nu poţi să îti pui în liberate maşina"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.