vineri, 19 aprilie 2013

Dacă tot e PNL Mureș hotărât să scape de șmecherul lui Dorin Florea: niscaiva afaceri ale găștii întreținuților portocalii cu șefii de asociații de proprietari?



Dacă tot e PNL Mureș hotărât să scape de șmecherul lui Dorin Florea: niscaiva afaceri ale găștii întreținuților portocalii cu șefii de asociații de proprietari?
Dacă tot vrea PNL Mureș să arate afacerile pe motiv de consiliere inventate de porcii din PDL Mureș pentru amicul și întreținutul Maior, dovedit o dată ilegal ca viceprimar, după votul cunoscut și jegos al jegoșilor de români, poate verifică niște afaceri ale gangsterașilor cu inși plătiți de asociațiile de proprietari. Interesul e normal, dacă îi dai tractoristului  sau pantofarului de la șefia asociației de proprietari impresia că nu te folosești de el pentru afacerile PDL Mureș, de genul Borșan, Cătană, Maior, Poruțiu, Bența și alții din gașcă, ci îi dai impresia  că acela a dat țepe porcului de la primărie!
1.     Afacerea câte 10 abonamente la meciurile FCM. După mărturisirea unor bolovani de șefi de asociație, locatarii sunt invitați să primească cadou abonamentele. Desigur, porcii lui Florea nu spun că ala le decontează pe banii publici.
2.     Afacerea meci cu Clau-gol. Mărturisiri de la șefii de asociație și profesori de sport scoși de pe teren pentru că veneau șmecherii lui Florea.
3.     Afacerea revelion pentru șefii de asociație. Se laudă cu asta șefi de asociație și nu am aflat dacă s-au dus la Țerbea, ca fostul pușcăriaș să deconteze și el ceva sau la casa de oaspeți a primăriei, acolo unde nimeni nu știe ce învârt borfașii de partid.
4.     Afacerea parcări promise inșilor fără mașini. Cum porcii lui Florea decontează câte 800 de euro per loc de o mașină, pe Senin, javrele au tot interesul să facă parcări pe locul fostelor parcări și pe spațiul public. Bandiții se folosesc de șefii de asociație, care strâng semnături pentru găinarii din primărie. Prostovanii au promis parcări și celor care nu au parcări, pentru a le închide gura și pentru a nu se denunța afacerile porcilor de șefi  de asociație cu bandiții din primărie.
5.     Afacerea centrală termică pentru șmecherașul din asociația de proprietari. Cazul cel mai bun pe Coșbuc, acolo  pentru ca fostul tractorist să își facă parcare în curtea centralei termice, cotețe de câini, parcări de camioane! Dacă porcii lui Florea nu aduc autorizațiile emise pentru unealta lor, dovada plății impozitului, concluzia e clară; pentru serviciile prestate, Cucuiet e premiat de curvele politice din primărie! Se aude, domnul Dobre, președinte Consiliul Județean Mureș și vecin a lui Cucuiet? Sau ți-a promis ăla și ție parcare acoperită? Ar fi superb ca penelistul să primească parcare de 800 de euro de la bandiții din primărie și PDL, dar parcă am mai văzut coabitare de gen, D.A., dacă nu greșim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.