duminică, 21 aprilie 2013

Bandiții lui Florea la primăria... Energomur, bandiții bandiților lui Florea aranjează ocuparea curții centralei Energomur! Porcii lui Florea nu iau impozite și nu au nevoie de autorizații sau pupincurismul pentru PDL Mureș ajunge?! Cucuiet, premiat de porcii din PDL și primărie?!

Bandiții lui Florea la primăria... Energomur, bandiții bandiților lui Florea ocupă curtea centralei Energomur! Porcii lui Florea nu iau impozite și nu au nevoie de autorizații sau pupincurismul pentru PDL Mureș ajunge?! Cucuiet, premiat de porcii din PDL și primărie?!
Leprele care se cred în orașul Stalin, acolo unde orașul reflecta numele mărețului conducător, se simt obligate să pună mâna pe tot ce era a orașului, a statului, sub pretextul că au nevoie pentru binele Târgu-Mureșului. Să vedem bandiți ce au mai inventat pentru sediul Energomur, acolo unde aflăm că e…primărie! După ce porcii au inventat mini-primării pe Borșan și pe familionul lui Maior, motic să dea găștii de partid sute de mii de euro. Consecința votului etnic, jegos, pentru români, ca să nu fure maghiarul ce fură/poate fura porcul de român!

Cu acest prilej, Primăria Municipiului Tîrgu Mureş invită toate instituţiile publice, O.N.G.-urile şi persoanele care doresc să participe la programul cultural- sportiv să depună propunerile vizând programul de desfăşurare, la Primăria Municipiului Tîrgu Mureş, Str. Kos Károly, nr. 1A,camera 12-15).
Pentru cei care mai sunt interesați de afacerile porcilor din PDL Mureș și primărie, poate îi întrebați pe troglodiți cum au ajuns să îi facă cadou lui Ioan Cucuiet curtea centralei de pe George Coșbuc. Pentru ce au dat bandiții 200 mp cadou ăstuia și dacă nu e mită unde e autorizația pentru ăla, unde sunt taxele și impozitele pe care ășa trebuie să le plătească, unde e autorizația de construcție garaj pentru ăla și  să vă spună cum bandiți lui Florea îl lasă pe ăla să-și facă fermă de câini pe domeniul privat al orașului! Porcii lui Florea nu iau taxe și impozite pentru gășcarii de partid? Jos labele, hoții PDL de pe bunurile orașului! Atenție, peste drum de curtea centralei termice făcută cadou lui Cuciet stă șeful CJM Mureș, Minodor Dobre. Să nu aibă nici ăsta reacție sau i-a promis Cucuiet și ăstuia loc de mașină dacă tace dracului din gură?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.