marți, 9 aprilie 2013

Maior, cel cu instalația nocturnă pe familion, de 200.000 de euro de la porcii portocalii, a ajuns pe stadion. Păzea!

Maior, cel cu instalația nocturnă pe familion, de 200.000 de euro de la porcii portocalii, a ajuns pe stadion. Păzea!
De la propaganda pentru Maior, adică de la sursă de partid, citire. Insul, care nu are calificarea și nici dreptul de a deschide gura în fața presei, el fiind un sfetnic banal, pe 1000 de lei din banii publici sau cam așa, cum spune legea, e băgat de porcii din Primăria Târgu-Mureș și de pupincuriștii PDL Mureș ca goarna primăriei! Individul e doar un consilier personal și nu are dreptul să deschidă gura decât la urechea lui Florea. Nu mai acceptați ca porcii jegoți ai lui Florea să îi facă imagine lui Maior pe banii publici! Dovadă că individul apare doar de imagine și ca să  atace pe viceprimăriță, în speranța că jegurile de la PDL Mureș și prostovanii de români cu afaceri cu gunoaiele respective din consiliul local vor găsi vreo șmecherie să îl mai pună pe Maior viceprimar, fie și ilegal, cum a dovedit Justiția.
Atenție, individul are pe familion cadou de la porcii lui instalație de nocturnă de 200.000 de euro. Să mai spunem că bandiții lui Florea s-au lăudat că mai au o instalație de 600.000 de euro...cadou? Păzea, Maior merge pe stadionul ASA, poate i se face chef de o instalație de nocturnă de la hoți și acolo. Pe firma cunoscută și dedicată, pentru că porcii din PDL Mureș au afacerile lor speciale.
P.S. Presa poate realizează că nu poate fi șantajată la nesfîrșit cu banii care vin prin Cătană pe Info Statistics și pentru care se duc să se înțeleagă la notar, așa cum se laudă ăla la telefon. Consiliul concurenței, îți pute de un cartel al jegurilor de români?! Și poate vă spune Florea, ca reprezentant legal, cât mai muncesc în cetate gășcarii lui de la PDL Poruțiu, Borșan și amicul Bența ca să țină ocupată cetatea și hoții portocalii să vină să ăși bage firmele la stadion și parc. USL, ești la putere, dar tot gangsterașii PDL câștigă. La Târgu-Mureș sau aiurea!

Pe parcursul zilei de marţi 9 aprilie, la prânz, consilierul Claudiu Maior a vizitat alături de un număr de jurnalişti, lucrările de reabilitate de la Parcul Municipal şi de la Stadionul Municipal, urmărind stadiul de execuţie al lucrărilor de la acest important obiectiv al oraşului. “Aşa cum se vede, se lucrează intens la reabilitarea întregului complex - Parcul Municipal şi Stadionul Municipal. Peste 40 de oameni lucrează în diferite zone ale obiectivului. Ceea ce am făcut astăzi a fost să scoatem tot gunoiul care s-a acumulat de decenii sub tribunele stadionului. Sunt peste 10 camioane de gunoi pe care o să-l transportăm de aici şi vom igieniza zona. Avem aici o comoară, un obiectiv foarte preţios pe care o să-l readucem la standarde înalte. Vom lărgi pista de atletism configurând-o la dimensiunile standard olimpice, vom amenaja vestiarele şi toate spaţiile care sunt acum distruse, vom reda oraşului această arie atât de frumoasă şi încărcată de tradiţie şi istorie. O să vedeţi alei asfaltate şi pietruite, spaţii verzi, ronduri de flori, terase, spaţii de joacă pentru copii şi multe alte facilităţi. Zilele Tîrgumureşene vor avea un nou areal de desfăşurare primitor şi generos. Ca o remarcă pe care mă simt obligat să o fac: cu câteva zile în urmă am văzut într-un ziar local o anumită doamnă care încerca să îşi facă fotografii pe aici, chipurile să se laude apoi pe blog-uri şi cu acest „succes”. O rog pe doamna respectivă să citească cu atenţie fabula „ Musca la arat” şi să nu se laude cu munca altora” – a precizat Claudiu Maior.
Conform licitaţiei, primăria Târgu-Mureş condusă de şeful PDL Mureş a găsit necesară  Furnizarea de echipamente pt instalaţie de iluminat nocturn teren de sport str. Insulei din Târgu-Mureş. Care strada Insulei e de fapt adresa stadionului. Licitaţia din banii publici ai târgumureşenilor a fost estimată la 850.000 de lei (peste 200.000 de euro!), iar ce se mai spune este că s-a depozitat instalaţia în strada Căminului 35. Să fie vorba de instalaţia care costă acum 600.000 de euro şi e dată de sponsori?! Cum e posibil ca la adresa respectivă să fie o instalaţie care probabil a costat peste 200.000 de euro şi viceprimarul pus de Florea cu scandal să vină să spună că are instalaţie de 600.000 de euro de la…sponsori? Dacă există ziarişti cu har în Târgu-Mureş, fără acoperire de servicii, fără să fie aduşi de milă, din obligaţia rubedeniilor, ca amante sau fără să aibă afaceri la primărie poate încearcă careva să lămurească unde naiba începe banul public şi unde se termină la afacerea girată de inşii din PDL! Şi dacă prin absurd ar fi 600.000 de euro de la sponsori de ce e nevoie să ne băgaţi mâna în buget pentru alţii 200.000 de euro? Domnilor de la PDL, cu echipă în culorile partidului şi graţie viceprimarului din Sânnicolau Mare, unde e problema cu banii? Şi cum vorbiţi de …sponsori şi parteneri câtă vreme pe panourile alea pe care vă etalaţi sunt trecuţi agenţi economici care au afaceri cu primăria?(alde Energoplus –Borşan, cu afaceri de un milion de euro la Week-end şi nu numai), Benţa (cu afaceri la locuinţe pentru rromi şi nu numai), Siletina –firmă cu care a intrat Maior în primărie şi beneficiară de bani publici prin afacerea de partid acasa.ro /studcard” title=”studcard”>Studcard şi transportul terestru al primăriei – şi aşa mai departe. Ăstia sunt…sponsorii? Şi dacă sunt sponsori, cât la sută dina afacerile lor se duce pe echipa de fotbal şi cum se face ca acela care câştigă la primărie sponsorizează echipa girată de şeful primăriei? Sponsorizările intră neoficial în preţul licitaţiilor? Desigur, întrebări fără răspuns, pentru că la Târgu-Mureş contribuabilul contează doar când e vorba să pună ştampila ca să salveze românismul (prin votul primitiv, cel etnic), iar lui nu i se prezintă cum sunt tocaţi banii publici.
Anunt de participare numarul 120124/28.04.2011
Operatorii economici inregistrati au posibilitatea de a selecta anuntul in vederea primirii de notificari privind evenimentele acestei proceduri de achizitie publica.
Detalii procedura
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011
Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
Stare procedura: In desfasurare
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Adresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Maria-Magdalena Grama , Tel. 0265-268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: 0365-801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro



I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau localaActivitate (activitati)

- Servicii generale ale administratiilor publice
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilorFurnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: str. Caminului nr. 35 din Municipiul Tirgu Mures  - ceea ce apare ca fiind sediul INSTA GRUP, firmă care, dacă o căutaţi şi pe Google maps, o găsiţi cu punct de lucru în…miniprimărie:
30A Strada 22 Decembrie 1989, Punct de Lucru Primăria Târgu Mureş, Municipiul Targu Mures 540243 0265 253 997
Codul NUTS: RO125 – Mures-

II.1.3) Anuntul implica

Un contract de achizitii publice

II.1.4) Informatii privind acordul-cadru

II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor

Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures

II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)

34928520-9 – Stalpi de iluminat (Rev.2)

31527260-6 – Sisteme de iluminat (Rev.2)



II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice

Nu

II.1.8) Impartire in loturi

Nu



II.1.9) Vor fi acceptate variante

Nu

II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru

II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul

Furnizare

Valoarea estimata fara TVA: 850,000 RON



II.2.2) Optiuni

Nu

II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare

30 zile incepand de la data atribuirii contractului



Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE



III.1) Conditii referitoare la contract

III.1.1) Depozite valorice si garantii solicitate

Cuantumul garantiei de participare este de 17.000 lei, Cuantumul garantiei de buna executie este de 5% din valoarea contractului fara TVA.

III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante

Bugetul Local al Municipiului Tirgu Mures

III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul

Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare

III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale

Nu

III.2) Conditii de participare

III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei

Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate

Declaratia privind eligibilitatea, Declaratia privind inexistenta starii de faliment, Declaratie privind neancadrarea in prevederile art 69^1 din OUG 34/2006, Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, Sa aiba indeplinite obligatiile exigibile de plata catre Bugetul consolidat de Stat si catre Bugetul Local

III.2.2) Capacitatea economica si financiara

Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate

Cifra medie de afaceri pe ultimii 3 ani cu valoare egala sau mai mare de 1.700.000 lei

III.2.3) Capacitatea tehnica

Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate

Experienta similara: indeplinirea in ultimii 3 ani, cel putin a unui contract de furnizare de echipamente similare cu valoare egala sau mai mare de 850.000 lei. Se accepta cumularea din cel mult doua contracte.
ISO 9001 sau echivalent, ISO 14001 sau echivalent
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu



III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective

Nu



SECTIUNEA IV: PROCEDURA



IV.1) Tipul procedurii

IV.1.1) Tipul procedurii

Licitatie deschisa

IV.2) Criterii de atribuire

IV.2.1) Criterii de atribuire

Pretul cel mai scazut







IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica

Nu

IV.3) Informatii administrative

IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta

IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract

Nu

IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 03.06.2011 12:00



Documente de plata: NU



IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare

06.06.2011 10:00

IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati

IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare

Romana



IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta

60 zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)

IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor

Data: 06.06.2011 13:00

Locul: Municipiul Tirgu-Mures, P-ta Victoriei nr. 3, camera 45

Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da

Administratorii societatilor ofertante si/sau reprezentanti imputerniciti ai acestora.



SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE



VI.1) Contractul este periodic

Nu

VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare

Nu

Tip de finantare: Fonduri bugetare

VI.3) Alte informatii

VI.4) Cai de atac

VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor

Adresa postala: str. Stavropoleos nr. 6, , Localitatea: Bucuresti , Cod postal: 030084 , Romania , Tel. 021-3104641 , Email: office@cnsc.ro , Fax: 021- 3104642



Organism competent pentru procedurile de mediere

VI.4.2) Utilizarea cailor de atac

Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac

VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac

Serviciul Juridic si Contencios Administrativ

Adresa postala: P-ta Victoriei nr. 3 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. 0265-268330 , Fax: 0265- 260.813



VI.5) Data expedierii prezentului anunt

20.04.2011 14:11

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.