vineri, 19 aprilie 2013

Sediul Energomur, la dispoziția bandiților din primăria Târgu-Mureș. Un alt motiv pentru distrugerea Energomur, alături de afacerile piață pentru centrale termice și afaceri cu spațiile centralelor termiceSediul Energomur, la dispoziția bandiților din primăria Târgu-Mureș. Un alt motiv pentru distrugerea Energomur, alături de afacerile piață pentru centrale termice și afaceri cu spațiile centralelor termice
Tot târgumureșeanul știe asta: niște bandiți din primărie, niște bandiți din consiliul local, toți porci cu carnete de partid, au pus la cale distrugerea sistemului centralizat de încălzire. Motivul era ca să creeze piață pentru mii de centrale termice de apartament, ca bandiții lui Florea să ia credit de vreo 6 milioane de euro pentru centralele cumpărate de primărie, ca bandiții să cumpere la școli și grădinițe, ca bandiți să dărâme centrale termice, cu 50.000 de euro din banii publici, ca bandiții să vândă bunurile din centrale și ca porcii lui Florea să îi facă cadou lui Cucuiet curtea unei centrale termice, contra afacerile prestate prin adunări de semnături pentru afacerile borfașilor PDL (afacerea de pe Coșbuc, poate repetată de leprele PDL Mureș și cu alți tractoriști, oameni ai muncii cu pretenții de administratori de bloc). După ce porcii din primărie și consiliu au făcut praf sistemul, să vedeți la ce folosesc ăia sediul Energomur! Ca să depuneți propuneri pentru Zilele târgumureșene! Nu le mai ajunge porcilor de la PDL pe ce au pus mâna, doar sediul Energomur le mai lipsea jigodiilor din partid și primărie! Dar o mini-primărie pe un alt rahat semi-analfabet de la PDL Mureș nu mai faceți acolo, un aeroport privat pe vreun Țerbea, vreun metrou pe Bența și Poruțiu nu mai inventați, vreo echipă de futsal nu îi faceți clubului la care mă-sa lui Maior e șefă? Vreo instalație de nocturnă nu cumpărați pe vreun alt gunoi din PDL Mureș?  Hai că se poate, rahatul nu rămâne fără musca de partid. Aviz celor de la USL, pe care șmecherașii din PDL Mureș îi fac din vorbe și din fapte și le iau și nevasta de lângă ei, dacă li se pune pata. Ăștia pot fura și cuvântul furt din dicționar, întrebarea e dacă românii, singurii care votează ca proștii, adică etnic, doar de frică, se trezesc. Hai sictir, Târgu-Mureș, acum fură românul?!

Cu acest prilej, Primăria Municipiului Tîrgu Mureş invită toate instituţiile publice, O.N.G.-urile şi persoanele care doresc să participe la programul cultural- sportiv să depună propunerile vizând programul de desfăşurare, la Primăria Municipiului Tîrgu Mureş, Str. Kos Károly, nr. 1A,camera 12-15).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu