luni, 8 aprilie 2013

Ministrul care sare în sus la cadavre. Nu sare nimeni de la Educație când porcii cheamă elevii la primărie, ca să le dea pachețele pe firmele dedicate, ca la Târgu-Mureș!


Ministrul care sare în sus la cadavre. Nu sare nimeni de la Educație când porcii cheamă elevii la primărie, ca să le dea pachețele pe firmele dedicate, ca la Târgu-Mureș!

Mai toată presa a scris despre faptul că ministrul Educației a comunicat inspectorilor că nu și-ar duce copilul la astfel de expoziție. Ministerul ar fi recomandat în prealabil  profesorilor ca să ceară acordul părinților pentru ca elevii să vadă cele 200 de cadavre conservate din expoziția The Human Body. Până aici toate bune, dar la faptele predecesorilor nu am auzit ca vreun ministru să ceară acordul părinților pentru ceva. Nici măcar când porcii PDL, inclusiv la Târgu-Mureș, au dat tichete cadou profesorilor, în campania electorală pentru președinte! Nici măcar la Târgu-Mureș nu a venit nimeni să scuture porcii portocalii din primărie pentru cadoul electoral scos pe hipermarketul Real, care a luat astfel, sfidând legile de concurență, 100.000 de euro cadou de la porcul PDL! Consiliul concurenței Mureș a acoperit găinăria, spunându-mi că la nivelul Realului ce e aia 100.000 de euro dedicați, iar porcii au avut câteva voturi în plus pentru șmecherul de la Cotroceni. Nu am auzit nici ca Inspectoratul  Școlar Mureș să ceară acordul părinților atunci când pramatiile au încolonat copiii să meargă să colinde la primărie! Poate unii părinți nu au știut că lepădăturile PDL Mureș și din primărie s-au pozat pentru campania electorală cu copiii și distribuitoarea dedicată a plasat câteva sute de mii de euro din bani publici pe motiv de cadouri pentru colindători. Ne aducem aminte cum pramatiile lui Florea se lăudau cu 2.000 de elevi, înmulțiți cu 10 lei pachetul și aveți doar de la afacerea dedicată 20.000 de lei la nivel de 2010! Să mai spunem că porcii lui Florea au cumpărat produse zaharoase de la magazinul FCM, de unde au cumpărat lepădăturile și autocolantele mincinoase cu campania vandali pentru porcii PDL Mureș și troglodiți din servicii? Asta ca idee despre ce înseamnă să fii abonat la șmecherașii PDL!  Nimeni din inspectoratul școlar nu a suflat un cuvânt, iar dacă ne aducem aminte nici Someșan nu a ieșit mai bine la prima încplecare. După ce Păunescu s-a luat de nevastă-sa, pe motiv că a fost pusă șefă pe pile, după ce elevii au lipsit de la un spectacol al bardului, la următoarea venire a cenaclului Flacăra fraierii de copii erau ținuți la ora 19-20 cu pancarde cu numele școlii, ca să vadă titanul că Someșan s-a conformat și i-a trimis pe copii la spectacol! Fără comentarii, proști sunt cei care permit ca să le fie folosiți copiii la acțiuni de partid, pentru partid, pentru ca găinarii de partid să cheltuiască miliardele, pentru ca porcii PDL Mureș să își facă pozele pentru campania electorală și așa mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.