sâmbătă, 27 aprilie 2013

Weekendul târgumureșean, locul de distrat 3 luni și de băgat bani 12 luni pe firmele PDL Mureș. Plus locul în care s-au băgat bani și pentru că prostovanii din primărie au pierdut procese cu Moga



Weekendul târgumureșean, locul de distrat 3 luni și de băgat bani 12 luni pe firmele PDL Mureș. Plus locul în care s-au băgat bani și pentru că prostovanii din primărie au pierdut procese cu Moga

Azi a fost zi de lucru pentru jigodiile de la primărie și PDL Mureș, care au trebuit să se pozeze cu poporul, pentru că poza cu maimuța e distractivă și pentru popor și pentru campania maimuței. Târgumureșenii au fost invitați de borfași să vadă mărețele realizări ale găștii din PDL Mureș sub atenta supraveghere a porcilor din același partid.  În caz că au uitat borfașii să precizeze cam ce sume bagă ei în Week-end în folosul firmelor abonate la găinarii din primărie:
1.     Afacerea bazine făcute de Moga, subiect și la ședința de consiliu de joi. Ne amintim că un aiurit care a semnat atunci e tot omul lui Florea și azi și dacă acela a greșit e normal să i se impute ce a semnat ca… viceprimarul. Afacerea este în jur de un milion de euro, cum spunea domnul Moga.
2.     Afacerea tobogane pe Poruțiu. Numar anunt: 127449 / 04.08.2011. Denumire contract: Furnizarea si montarea unui complex structurat de tobogane, pompe pt reciclarea apei in CASM. S.C. Alfa Construct S.A (SC ALFA CONSTRUCT SA, SC 3 G SPORT – IP SRL, SC AQUAPARK SRL si SC MULTINVEST SRL). Afacere de peste 500.000 de euro!
3.     Dedicațiile pe Asociația Protecting people. De la porcii din primărie, asociația a umflat 200.000 de euro doar pentru balon acoperitor. Au urmat afacerile cerute de bandiții lui Florea pentru tractor, unelte, aspirator acvatic, total 250.000 de euro în 12 luni, asta firmă de succes la porcii portocalii!
4.     Borșan și Energoplus egal un milion de euro doar pentru un bazin. Reparații, of course! Pentru bazin de bărci, dacă ne amintim bine.
5.     (SC ALFA CONSTRUCT SA, SC 3 G SPORT - IP SRL, SC AQUAPARK SRL si SC MULTINVEST SRL egal frecat ceva pentru  2,2 milioane lei din bugetul local).
Și căutați și celelalte afaceri, de la  materiale pentru bazin de la Dafcochim, prima alegere a pramatiilor de la primărie și în afacerea depozitare pachete comunitare(doar 10.000 de euro lunar livrați Dafcochim!, pentru că borfașii lui Florea  spun că nu au un spațiu de 50 mp să găzduiască o distribuire de alimente!). Căutați cine face curățenie, cine adună gunoaie și vedeți cât costă afacerile de partid investiția numită Week-end. Care e activă 3 luni pe an și în care trepădușii bagă bani 12 luni și care nu se amortizează niciodată! USL. Ești la putere, nu ai și tu firme sau nu ai  loc de mafia PDL Mureș?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.