marți, 16 aprilie 2013

Bandiții lui Florea amendați cu 10.000 de lei. Pentru că au inventat lucrări pentru firme dintre cele abonate la porcii PDL Mureș



Bandiții lui Florea amendați cu 10.000 de lei. Pentru că au inventat lucrări pentru firme dintre cele abonate la porcii PDL Mureș
Cum bandiții lui Florea cred că sunt prin orașul Stalin sau de unde se trag neterminații ăștia parașutați în orașul până atunci fără conflicte etnice și hoții de proporții, mai sunt instituții care le dau peste bot. De urmărit pe ce firme au lărgit bandiții lui Florea strada fără avize de la Mediu: Să fii fost pe abonatele Valpet, Astor, pe abonatul Marius Cătană, pe abonata insului care a făcut plângere la DNA, adică pe Citadin? Oare pe ce firme aveau nevoie bandiții de ceva decontări de zeci de mii de euro pentru nu se obosiseră să ceară acord de mediu?
Atenție, bandiții lui Florea sunt tot aceia care în presa de partid atacă ecologiștii care le încurcă afacerile jegoase PDL, sunt tot bandiți care atacă Azomureș. Idioții ăștia sunt tot porcii care l-au apărat pe Cucuiet după ce acela a tăiat copaci și gard verde pentru că l-a rugat un prostovan pe nume…Claudiu. Să vedem dacă porcii lui Florea mai vor parcări acoperite pe Coșbuc, pe Senin, ca să deconteze jigodiile câte 800 de euro pe cap de idiot pupincurist căruia javrele PDL Mureș îi fac parcare pentru mașină. Atenție la afacerile porcilor din PDL și la firmele care vin cu o ofertă și cu înțelegeri de tip cartel, de genul celor prin care porcii lui Florea decontează sute de mii de euro pe motiv de…publicitatea primăriei! Cine denunță înțelegerile porcilor de români?!

Şeful Gărzii de Mediu Mureş, Ovidiu Condurache, a anunţat azi că instituţia pe care o conduce a amendat Primăria Târgu-Mureş cu 10.000 de lei întrucât ar fi schimbat destinaţia unui spaţiu verde situat pe strada Mihai Viteazu, tăind opt arbori pentru a face o bandă de circulaţie suplimentară, fără a avea documentaţie de urbanism. “Am dictat o amendă de 10.000 de lei, nu neapărat pentru tăieri, ci pentru că pentru noul aliniament de pe strada Mihai Viteazu, unde s-a creat o nouă bandă de circulaţie, prin tăierea a opt copaci, trebuia o documentaţie de urbanism legal întocmită. Am dat amenda respectivă pentru că s-a schimbat destinaţia de spaţiu verde fără să existe documentaţie de urbanism”, a declarat, pentru Agerpres, Ovidiu Condurache. Amenda a fost contestată de primarul Dorin Florea, care a anunţat că nu va plăti cei 10.000 de lei. “Eu, ca bun gospodar, am lărgit strada, dar faptul că am făcut o nouă bandă nu e treaba Gărzii de Mediu. Documentaţia de urbanism era în curs de elaborare”, a subliniat Dorin Florea, pentru Agerpres.
Sursa: zi de zi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.