luni, 29 aprilie 2013

Bandiții din primărie uită să îl bage în față mereu pe Maior ! Doi consilieri personali pretind că reprezintă primăria sau bandiții de la PDL nu știu ce e aia viceprimari?



Bandiții din primărie uită să îl bage  în față mereu pe Maior ! Doi consilieri  personali pretind că reprezintă primăria sau bandiții de la PDL nu știu ce e aia viceprimari?

În decursul mai multor luni bandiții lui Florea au făcut campanie pentru Maior, pe bani publici, nu doar în presa controlată de publicitatea și mersul la notar cu Cătană, așa cum se laudă acela.  Câteodată, bandiții au uitat să îi facă imagine fostului șofer și apoi viceprimar ilegal, votat doar de derbedeii de români, după stilul cetățeni de onoare.  Maior e un fel de hopa-mitică, când li se ridică bandiților lui Florea îl promovează, când nu au chef, îl semnează doar pe tartor.

La mulţi ani! – Ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe

Cu prilejul Sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă, Primăria Municipiului Tîrgu Mureş urează tuturor celor care poartă numele Gheorghe şi derivatele sale multă sănătate, bucurii şi împliniri!

La mulţi ani!

Dr. Dorin Florea,

Primarul Municipiului Tîrgu Mureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.