marți, 27 mai 2014

Afacere cu paza pentru vreun borfaș al primăriei Târgu-Mureș? Paza bunurilor din centrale, doar asta nu o inventaseră încă leprele care fură pe carnet de partid PDL Mureș!



Afacere cu paza pentru vreun borfaș al primăriei Târgu-Mureș? Paza bunurilor din centrale, doar asta nu o inventaseră încă leprele care fură pe carnet de partid PDL Mureș!
 Joi e ședință de consiliu local la Târgu-Mureș și la punctul 20 e următorul enunț:

Proiect de hotărâre privind asigurarea serviciilor de pază şi supraveghere a bunurilor mobile din patrimoniul Municipiului Tîrgu Mureş aflate în centralele termice concesionate în 2010, ce urmează a fi preluate de la S.C. Locativ S.A.
Pentru necunoscători, porcii din primăria și partidul lui Florea au distrus sistemul termic, înlocuindu-l cu noua termie, care a însemnat închiderea centralelor, vânzarea a mii de centrale prin afacerea borfașilor de la primărie cu Lasprom, credit de vreo 6 milioane de euro, parcă, pe motiv de 2000 de centrale pentru săraci, afacere cu sute de centrale la școli și grădinițe, afaceri cu miile de centrale care au trebuit cumpărate de cetățeni, afaceri cu spațiile centralelor, care au ajuns și pe mâinile unor personaje gen Tarța sau ăla cu fabrica de cizme de cauciuc,  cum au declarat angajații Energomur! Retardatul lui Florea și agramatul pueril și cu diminutiv de prostuț au fost prinși în cartierul Unirii, militând pentru deconectare, deși exact porcul de primărie le montase centrală nouă, prin afacerea Energie Confort, care nu am auzit să fie bună pentru vienezi, chiar nevastă-sa lui Cătană - ins servit de porcul pedelist cu publicitatea primăriei, pe care o bagă și pe notar și pe semnătura leprelor din presă care nu merg de frica mafiei PDL Mureș la licitație - se lăuda cu noua termie, iar după ce borfașul etnic a pus mâna pe centrale s-a dovedit că le-a părăsit pe unele, lăsându-le la dispoziția unora care furau fier vechi. Leprele care au făcut praf sistemul centralizat vin acum că le trebuie și… pază? Pază la ce, lepre? Nu mai bine spuneți bani pentru partid sau pentru vreo slugă de sereist ratat care face tabără de pictură cu porcul pedelist?! Sau, dacă protocolul cu UDMR o permite - când nu puneți autocolante cu UDMR vinde Ardealul identice cu cele pentru Florea (proștilor, sunteți patetici în manipulările etnice cu maghiarii!) și dați bani pentru consilierul lui Borbely, 900.000 de lei cadou pentru Peninsula, în schimbul votului pentru retardatul lui Florea – poate mai dați afacerea lui Gombos, ca acum vreo 2 ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.