joi, 29 mai 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș făceau cadou 900.000 de lei din banii publici pentru Peninsula, în timp ce la Cluj se primea de la pedeliștii lui Boc nici jumătate din sumă! Costă mai mult votul pentru retardatul lui Dorin Florea?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș făceau cadou 900.000 de lei din banii publici pentru Peninsula, în timp ce la Cluj se primea de la pedeliștii lui Boc nici jumătate din sumă! Costă mai mult votul pentru retardatul lui Dorin  Florea?!
Ce surpriză, bandiții din Primăria Târgu-Mureș și porcii din PDL Mureș aveau de livrat 900.000 de lei din banii târgumureșenilor celor de la Peninsula, adică consilierului lui Borbely-UDMR! Să fi cântărit atât de greu votul pentru retardatul lui Florea, pentru că la Cluj-Napoca, tot într-un oraș al hoției PDL, suma cheltuită din bani publici nu a depășit 75.000 de euro, adică nici măcar jumătate din suma asigurată de porcul de primărie și partid din Târgu-Mureș! Singura explicație, banii erau pentru retardatul lui Florea care trebuia pus la butoane de UDMR și poate și pentru autocolantele identice cu ale lui Florea, puse în acelați loc, cu aceeași textură și lipici, în care se inventa UDMR care vinde Ardealul, probabil tot scenariul vreunui dezaxat SRI din camarila banditului PDL Mureș!



http://mures.citynews.ro/politica/consilierul-local-bildea-pierderea-festivalului-peninsula-este-un-esec-imens-1259166
Bîldea a atras atenţia şi asupra faptului că "pentru organizarea evenimentului au fost alocați direct 150.000 de lei din bugetul municipal și alți 50.000 de euro au fost investiți pentru a se asigura utilităţile, amenajarea drumului, transportul în comun și iluminatul public în zona în care au avut loc concertele".

De asemenea, consilierul local a solicitat primarului Emil Boc să prezinte contractul încheiat între Primărie și deținătorii festivalului Peninsula. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, contractul asigura prezenţa festivalului la Cluj pentru cel puţin doi ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.