luni, 26 mai 2014

Manipularea cu UDMR care vinde Târgu-Mureș nu l-a dus pe Florea în Parlamentul European. Ghinion, sereiști ratați și borfași din primărie!


Manipularea cu UDMR care vinde Târgu-Mureș nu l-a dus pe Florea în Parlamentul European. Ghinion, sereiști ratați și borfași din primărie!
Surpriză: autocolantele lui Florea au dimensiunile și caracteristicile autocolantelor nesemnate, în care se înjură PSD și UDMR, în care se inventa drobul de sare UDMR care vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul! Sperăm că poliția va munci și de data aceasta, nu doar în iunie 2012, când l-a prins pe Florea cu autocolantele pe bani publici, lipite de borfașii sereistului expirat Bretfelean. Până atunci, comparați autocolantele la dimensiune, caractere, lipici, locul de lipire și grosime și căutați dacă derbedeul PDL Mureș nu le-a comandat la grămadă și prostovani lui de lipitori (sperăm că nu tot polițiștii locali, ziși și vulturii albaștri la afacerile cu tabere de pictură cu primăria) le-au plasat în același loc, pe considerentul de propagandă mai puternică. Pentru bandiții pe care îi putem considera ai lui Florea din cauza autocolantelor cu caracteristici identice, puneți mâna și citiți legea, prostovani, pentru că ați făcut și autocolante ilegale, în culorile care reprodus culorile drapelului Ungariei! Știm că sunteți proști, dar nici chiar așa!
P.S. Ce spuneau bandiții PDL Mureș, legat de oraș cu toleranță și alte alea? Bandiți, voi manipulați etnic zi de zi și mințiți și prostovanul de român care a votat hoțul român doar pe motivul să nu vină un hoț maghiar (rău, tată!) care să fure ce a mai rămas nefurat de la bandiții PDL Mureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.