sâmbătă, 31 mai 2014

Afacerea pe bani publici a lui Clodu Maior va stoarce alte milioane de euro dedicați de la porcul pedelist? Votul vostru, dedicația porcului pedelist!Afacerea pe bani publici a lui Clodu Maior va stoarce alte milioane de euro dedicați de la porcul pedelist? Votul vostru, dedicația porcului pedelist!
Prin intermediul porcului pedelist, ASA/FCM-ul lui Maior a crescut ca… porcul în noroi, adică fericit. Cum târgumureșenii pe care porcul pedelist i-a lăsat fără bani de școli, grădinițe, străzi, timp de mai multe mandate de porc de român care nu a muncit nimic, pentru a îi da acum cadou pedelistului gășcar, au uitat, rememorăm:
1.     În campania porcului mare portocaliu se inventează FCM, după eșecul Minerul și Forex, ultimul club din orașul borâturii de partid.
2.     Pentru că porcul PDL avea de încasat drepturi TV de câte un milion de euro se inventează continuarea secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare.
3.     Pentru că porcul pedelist avea chef de nocturnă se iau 200.000 de euro din bani publici și se trage nocturnă de-a moaca pentru retardat.
4.     Pentru că a ieșit scandal cu dedicația porcului mare pedelist, leprele lui Maior botează clubul și schimbă culorile, din culorile partidului hoților ajungând în ceva rahat roșu-albastru, pentru păcălit proștii. Dedicația a fost de 1,7 milioane de euro, de la porcul pedelist.
5.     Pentru că porcul avea chef de furt, se începe discuția cu echipa din Brașov, iar porcul de partid și primărie promite să lase milionul de euro la brașoveni, el având nevoie de loc de divizie și motiv să cheltuiască banii publici ai fraierilor de târgumureșeni furați de mafia etnică a jegurilor de români portocalii.
6.      Atenție, că porcul portocaliu nu poate dedica banii pe Maior, pentru că gagiul e vârât la banii publici și ca viceprimar. Astfel că gagiul lui Florea trebuie să strecoare clubul pe vreo rudă proastă sau pe cineva care pare să nu fie din partidul porcului, ca în afacerea Siletina. Atenție, Maior a fost declarat ilegal, îi sponsorizați afacerile pe Siletina și FCM/ASA, insul are probleme mari la ANI, abia așteptăm ca lepădătura PDL Mureș să îi strecoare milioanele de euro pe carnet de partid!
7.     Clodu e Claudiu, dar acesta era numele conspirativ dat la telefon de pușcăriașul Țerbea (tati a lui Maior, doh), fie-i numele spurcat și banul supt de la porcul pedelist mereu proaspăt ! Probabil, Țerbea se cam plictisește acolo unde este și așteaptă un alt pungaș abonat la afaceri pe primărie și carnet de partid, cu elicopterul luat din banii publici. Și alți prieteni de toartă și de hoție pe primărie. Să îi fie așteptarea cât mai plăcută! 
P.S. Desigur, porcul pedelist nu vă dă socoteală de banii dați pe carnet de partid, porcul  pedelist consideră asocierea doar ca să sugă din banii publici și banii pe care îi umflă Maior și mă-sa atunci când nu ajung pe la servicii de ambulanță nu sunt împărțiți la buget, cum ar fi normal la o asociere la pierderi și beneficii. În concluzie, votul etnic, porcii etnici, furtul e la mama lui de peste 10 ani, la Târgu-Mureș și de aceea orașul e vital pentru SRI , care luptă și el prin scris la ziare locale și nu numai ca să nu pună mâna maghiarul pe ce fură și poate fura bastardul de român. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu