joi, 29 mai 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș vor să cheltuiască 100.000 de lei pe …sărbătoarea sucului, cât au dat pe Zilele târgumureșene!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș vor să cheltuiască 100.000 de lei pe …sărbătoarea sucului, cât au dat pe Zilele târgumureșene!
Dacă jurnaliștii ăia care sunt și ăia care au și carte nu sunt în stare să citească un buget, îi ajutăm, iar dacă pot să și scrie e perfect, cu condiția să nu fie șantajați de porcul din primărie care are intermediar pe bufonul care se laudă că merge cu presa tembelă la notar!
Conform cifrelor, Florea vrea să facă praf pe festivalul sucului cât a făcut pe Zilele târgumureșene!
Primăria Municipiului Târgu-Mureş a cheltuit din bugetul local pentru Zilele târgumureşene circa 100.000 de lei iar peste 60% din cheltuieli au fost asigurate de sponsori. Radio Târgu-Mureș dixit.
Banditul de primărie și partid are, însă, 100.000 prinși în buget pentru Sărbătoarea sucului! Poate de data asta banditul nu va mai cumpăra zaharicale de zeci de mii de euro pe magazinul FCM, cel și cu autocolante de mii de euro în anul de campanie electorală pentru porcul etnic de partid!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu