miercuri, 28 mai 2014

Curios, după o dedicație de 900.000 de lei din bugetul Târgu-Mureșului, de la interesele lui Florea și ale camarilei PDL, cei de la Peninsula nici măcar nu mulțumesc pentru pomana porcului!



Curios, după o dedicație de 900.000 de lei din bugetul Târgu-Mureșului, de la interesele lui Florea și ale camarilei PDL, cei de la Peninsula nici măcar nu mulțumesc pentru pomana porcului!

Mai vă amintiți anul trecut, prin febraurie, când pedelistul Florea propunea celor de la Peninsula să facă festival în parcul municipal de lângă stadion, pe motiv că așa le dă și lor 4 zile spațiul, dacă pune mâna Florea pe el? Peninsularii nu au acceptat trocul jegos care urma să ajute afacerile potlogarilor PDL Mureș care câștigă doar pe dedicațiile borfașilor PDL Mureș și s-au mutat la Cluj-Napoca! Anul acesta, prevăzător, Florea a pus 900.000 de lei dedicație pentru Peninsula, după ce a apărut în presă că omul cu drepturile, consilierul lui Borbely anchetat pentru afacerea cu apartamentul, a cerut sprijinul UDMR pentru organizarea festivalului la Mureș! Ca un făcut, apar 900.000 de lei (peste 200.000 de euro șparliți din bugetul Târgu-Mureșului cadou pentru festivalul maghiarului, iar UDMR, ca un făcut, a spart înțelegerea cu PSD și a votat pentru retardatul PDL în consiliul local!  Mai nou, s-a rupt iar pisica la UDMR, după cât se pare: se invocă lipsa banilor, la un festival care nu a primit niciodată pomană 200.000 de euro de la primăria lui Florea! Poate și de aceea, cei de la Peninsula mulțumesc CJM, nu și primăriei! Să îi fi prostit Florea pe tolomacii de la UDMR care au avut și campanie împotriva lor, jegoasă, ilegală și ordinară, cu autocolante identice cu ale lui Florea, cu lipiciul identic, cu textura la fel, plasate exact în același loc, ghiciți ce borfaș sereist al porcul  pedelist a lipit autocolantele! Să se fi spart buboiul tocmai de aceea? Nu e nimic, face banditul din primărie poate face un festival pe, să zicem, Vulturii albaștri, cu suflători, cu turnători, cu păsăricile de rigoare, cu lipitorii de autocolante și alți prestatori pentru banditul portocaliu și care se pricep și la folclor și folcloriste de la noi sau de la alții.
 Atenție, poliție și BEJ, bandiții care lipeau autocolante deodată cu ale lui Florea au avut și autocolante ilegale, reproducând culorile unui drapel unguresc, ca să știe românii cum vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul maghiarul imaginar al porcului pedelist, probabil inspirat tot de lepra cu studii la SRI.
Atenție, SRI Mureș cel cu activitatea cunoscută în presă, bandiții care au lipit autocolante de aceleași dimensiuni cu ale lui Florea, în același loc cu ale lui Florea, cu granulație identică,  cu lipici identic, porcii de români cunoscuți au mai încercat o manipulare etnică pentru borfașul PDL! Respect, UDMR, dacă te-ai prins sau ai citit dovezile trimise de mai mulți cetățeni care au pus mâna pe autocolantele de provocare de dezordine și de tensiuni etnice de an 1990!

 Organizatorii mulţumesc Consiliului Judeţean Mureş pentru deschidere şi sprijinul acordat, partenerilor şi sponsorilor pentru dorinţa de a face parte dintr-un proiect de amploare şi întregii echipe pentru implicare şi sprijinul necondiţionat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.