luni, 26 mai 2014

Curios, GSP scrie de 900.000 de euro dați de Robu pentru Poli, din banii publici, dar nu zice nimic de 1,7 milioane de euro de la banditul PDL Mureș pentru întreținutul Maior, tot PDL!



Curios, GSP scrie de 900.000 de euro dați de Robu pentru Poli, din banii publici, dar nu zice nimic de 1,7 milioane de euro de la banditul PDL Mureș pentru întreținutul Maior, tot PDL!

Redăm articolul bun din GSP, dar îi întrebăm pe cei de la GSP care e problema lor, dacă judecă așa: e nașpa să iei 900.000 de euro de la oraș de 400.000 de locuitori din banii publici, dar e mișto să iei 1,7 milioane de euro, ca porcul pedelist târgumureșean, pentru întreținutul porcului de partid, pedelistul Clodu Maior, din sărăcia de oraș de 150.000 de inși, pe care îl fură doar pedeliștii prin dedicațiile lepădăturii PDL Mureș!
 Să fie mafia PDL ce sperie GSP? Pentru că nici de patinoare de 200.000 de euro pe firma sibiană Remo nu are curaj să scrie, dar scrie de patinoare de 170.000 de euro prin alte orașe și comune! Pentru târgumureșeni, potlogarul PDL Mureș a mai prins anul acesta în buget un patinoar de 200.000 de euro, adică exact cât a dat porcul pedelist pentru instalația de nocturnă cumpărată de lepădătura PDL Mureș pentru Maior PDL Mureș!

Cea mai tare galerie e cea din sufragerie

May 24th, 2014 | Fotbal intern, TIMISOARA

După ce le-a sondat buzunarele de vreo 2,5 milioane de euro, primarul Nicolae Robu a tras concluzia că toţi timişorenii ţin cu ACS Poli.

Retrogradarea ACS Poli i-a prilejuit primarului Timișoarei următorul comentariu: “Am pus mult suflet acolo!”. Da, nimic de zis, pactu-i pact! El a pus sufletul, timișorenii au contribuit cu precădere pe partea economică. Robu susține că “nu se dă bătut așa de ușor” și că va distribui 4 milioane de lei (în jur de 900.000 de euro) de la bugetul local pentru finanțarea ACS Poli în următorul sezon. Faţă de sumele care au intrat ca plumbul în ghetele elevilor lui Dan Alexa, 4 milioane de lei nici nu se observă. Dă primarul cu pixul o dată şi gata, s-au teleportat! Dar trebuie să vedeți și explicația lui Robu, de ce ține el morțiș “să pună suflet” la echipă!

Conform publicației “Opinia Timișoarei”, Robu a zis așa: “În descinderile mele prin oraș, care sînt zilnice, nu mi se întîmplă o dată să nu mă abordeze cetățenii. Mai ales acum, în campania electorală, am intrat în contact cu foarte multă lume… și să-mi spună că ei, chiar dacă nu au fost la stadion, au urmărit meciurile la televizor, că sînt «poliști» și că vor să avem echipă, să nu lăsăm să se destrame acest club!”. Dacă nu locuiți în Timișoara, aveți de ce zîmbi. În materie de absurd, declarația asta face toți banii care au curs spre ACS fostă Recaș.

În mod absolut misterios, în descinderile astea ale lui, primarul dă de fiecare dată peste unul dintre cei trei-patru fani ai lui ACS. Niciodată nu i s-a întîmplat să-i taie calea alţi locuitori din cei peste 319.000 cîţi are Timişoara. Sînt la serviciu, în concediu, se ascund cînd trece primarul, nu se știe! Nici nu dă nas în nas cu investitori privați, interesați să preia echipa (ptiu, drace!). N-au timișorenii norocul ăsta!

Are, n-are treabă, cînd descinde la enșpe trecute fix prin oraș, Robu se întîlnește numai cu suporteri ai ACS. Oricine alticineva în locul lui, ar intra la bănuieli și ar crede că este urmărit, supus presiunilor, hărțuit de lobiștii echipei de fotbal. Robu, în schimb, fiind primar zilnic, este pesemne absorbit de exercițiul funcției. Nici Pythia în templu nu se concentrează ca Robu cînd își întîlnește eșantionul reprezentativ. Edilul ascultă doleanțele fanilor ACS, ca și cum și-ar asculta propriile gînduri. Numai într-o asemenea stare de ascultare intensă a elucidat enigma tribunelor debordante de la meciurile de acasă.

Credeați că echipa Primăriei nu are suporteri? Nu judecați superficial, după aparențe! Primarul Robu a verificat informația din exact trei surse (a patra se grăbea să prindă “verdele”) și iată ce-a aflat: cînd ACS joacă acasă, străzile Timișoarei, mall-urile, chiar și stadionul sînt pustii ca taberele de pe Lună. Toată lumea stă în casă, să-și încurajeze favoriții din fața televizorului. La ora meciului, nu descinde nimeni prin oraș, nici măcar să-și plimbe cîinele. E drept că, la pauză, unii ultraşi timişoreni mută pe alt canal. Dar domnul primar şi-a luat marjă de eroare de trei la sută, cînd a verificat intenţia de susţinere a ACS la nivelul contribuabililor.

Sondajul de opinie publică întîlnită de primar pe stradă i-a costat pe timișoreni 2,5 milioane de euro. Și o să-i mai coste. Dacă domnul Robu dădea acești bani din propriul buzunar, ar fi apelat la serviciile unui institut sociologic cu peste un angajat, să afle ce vrea publicul. Așa, de vreme ce domnul Robu a pus doar sufletul, i-a chestionat gratis pe alegători: “Țineți cu ACS Poli din 2012 sau de acum doi ani?”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.