miercuri, 21 mai 2014

Copiii, victime nevinovate ale bandiților din PSD București sau PDL Târgu-Mureș



Copiii, victime nevinovate ale bandiților din PSD București sau PDL Târgu-Mureș
Ponta a oripilat toată țara, mai puțin subordonații, cu gestul de a se afișa cu niște fetițe din lotul de gimnastică, el și gașca întreținută din PDL. Demenții de la Antene au promovat chestia ca a n-a venire a noului Mesia, fost micul Titulescu, care binevoiește să promită bani mai mulți, pentru că l-a rugat o pesedistă (doh!). CNA - încă nimic despre protecția copilului și campania electorală cu copiii a găștii lu Ponta, candidatul etern la președinție pe care nu îl știa repetentul Crin? Dacă credeți că prostovanii lui Ponta sunt singuri mândri că sunt șmecheri români, căutați pe internet cum banditul din Primăria Târgu-Mureș a dat ani în șir pachete pentru colindători! Toate școlile erau chemate și programate să pupe dosul jegului pedelist,  iar porcii din primărie anunțau victorios că au mai făcut praf câteva sute de mii de euro pe pachețele de la magazinul de țoale FCM (cei și cu autocolantele, singura afacere care  se pretează la campania porcului pedelist, cu vandalii imaginați de bețivani din camarilă, 190 de euro, 3000 de exemplare, dintre care 2000 găsite de poliție la porcii sereistului expirat și dat afară din SRI, Bretfelean, încă nelipite, la sediu). Apropo, porcii lui Florea au dat copiilor care au colindat rebutul sfânt al jegului portocaliu și mâncare sănătoasă: tabletă ordinară care nu e ciocolată, chipsuri și Coca-Cola, asta ca idee despre ce le bagă pe gât banditul de la primărie și care costă și mai scump decât ceva sănătos! Iar episodul cu copii aduși a fost prezent la Târgu-Mureș și atunci când bandiții întreținuți din PDL și camarila etnică au cărat copiii în tricourile Joma din banii publici, pentru a șantaja consilierii care nu vroiau să arunce banii pe fereastră pe abonații porcului pedelist, Borșan, Maior și alții de nivelul etnic necesar pentru porcul rasist. Să mai adăugăm că porcul a avut nevoie de copii și la deschiderea Zilelor târgumureșene și copiii au fost obligați de învățătoare să aducă semnături de la părinți pentru termopane și pișcoturile vrute de borfașul PDL din primărie?! 

  Zidezi.ro dixit:
Potrivit portalului licitatiapublica.ro, la licitație au participat două oferte, iar valoarea contractului câștigător este de 43.518 lei, fără TVA. Conform site-ului listafirme.ro, SC Media Factory International SRL Sângeorgiu de Mureș datează din 2011, are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al echipamentelor sportive, în magazine specializate, şi are un asociat – administrator, Sztan Antonela Andreea. În 2011, firma a avut un salariat, a derulat afaceri de 106.661 lei şi a obţinut profit de 62.215 lei.
Potrivit caietului de sarcini, vor fi cumpărate 2.500 de pachete pentru colindătorii de la Primărie (ciocolată lapte cu cremă tiramisu – 100 g, ciocolată cu lapte – 100 g, bomboane cu fructe – 80 g, baton de ciocolată – 30 g, ciocolată cu lapte – 30 g, napolitane cu diferite arome – 33 g, napolitane cu cremă de vanilie – 40 g, biscuiţi cu cremă de cacao – 72 g, snacksuri – 57 g, mini croasant – 65 g, chec diferite arome – 35g, cipsuri – 72 g) şi 600 de pachete pentru copii angajaţilor din Primărie (ciocolată  lapte cu cremă tiramisu – 100 g, baton de cocos acoperit cu ciocolată cu lapte-  44 g, ciocolată cu lapte – 100g, ciocolată  lapte cu caramel şi nugat – 40 g, suc de portocale – 1 l, snacks – 57g, biscuiţi cu cremă – 72g , suc de portocale – 1 l, mini croasant – 200g, cipsuri – 7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.