luni, 12 mai 2014

Români, sunteți mândri de tâmpeniile electorale ale lui Ponta?!



Români, sunteți mândri de tâmpeniile electorale ale lui Ponta?!
Dacă Ponta se declară la tot pasul (trecătoarea) că e mândru că e român, românilor, voi sunteți mândri de specimenul care e mândru la minut?! Micul Titulescu e specialist mai nou în… suferințe și vrea să îl grațieze Băsescu pe potlogarul aromân! Ca și cum banditului condamnat în 3 dosare îi e de ajuns un an de pușcărie domnească! Ponta, ești sigur că Becali e înscrie în PSD sau l-ai confundat pe banditul acesta cu specimenul banditesc Năstase, în anul electoral?!  Să fiți mândri de insul numit ca premier și care se împroașcă zilnic cu zoaie cu Băsescu și viceversa.
P.S. Derbedeul zice că dacă iese Ponta președinte el va ieși în 3 zile, împreună cu ruda de aromân, Popescu. Un motiv în plus să nu votăm specimenul aflat în campanie electorală și care ar fi putut zbura la Eurovision pe banii cuiva pe care nu îl menționează ca sponsor în campanie, nu?!

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Buzău, că, dacă preşedintele Traian Băsescu va dori să-l graţieze pe Gigi Becali, Ministerul Justiţiei va da aviz pozitiv, şeful Guvernului adăugând că "se bucură" că Becali "este măcar pentru o zi alături de familie".
Prim-ministrul Victor Ponta a declarat că, în opinia sa, "suferinţa" lui Gigi Becali, care este încarcerat încă de anul trecut, ar fi "destul", însă graţierea nu stă în mâinile sale, ci ale preşedintelui ţării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.