vineri, 9 mai 2014

Bandiții PDL Mureș au transformat siteul pe bani publici în organ de raportat unde s-a plimbat - cu presa fără licitație și cu publicitatea dedicată pe Cătană - musiu întreținutul Maior!


Bandiții PDL Mureș au transformat siteul pe bani publici în organ de raportat unde s-a plimbat - cu presa fără licitație și cu publicitatea dedicată pe Cătană - musiu întreținutul Maior!
Demenții lui Florea continuă să ofere porcării copiate de la Neluțu Chiorean, cu gramatica specifică, pe un site pe bani publici, folosit de hoții PDL Mureș, deși el este: Pagina web oficială ce conţine bogate informaţii despre oraş şi primărie în limbile română, engleză şi maghiară.
Porcii lui Florea care au făcut și campania nesimțită pentru retardatul de partid s-au profilat acum pe raportări: asfaltări cu tovarășul iubit, Maior. Insul fără calificare și expertiză în a recepționa lucrări, doar cu texte de stadion, vom lupta, vom drege, e băgat de pungașii lui Florea în față, în baza contractului de publicitate prin Cătană, cu presa bovină sau șantajată cu emisia de pe domeniul public,  care merge la notarul cu care se laudă acesta, în cartelul leprelor de români și maghiari. Angajați ai primăriei, mai lăsați leprele PDL să se folosească de instituție și de banii publici pentru imagine? Atenție, pe șantiere merg directori de specialitate, inginerii calificați, cei care răspund, nu păcălicii de partid pentru că îi trimite banditul de partid!
Doar ca imagine a mizeriilor agramate și făcute după același șablon, pe care porcii lui Florea le copiază de la mizeria lui Chiorean, fără să poată să le semneze pe rudele proaste ca fiind de la vreun birou de presă al primăriei. Șablon de la agramații care cred că târgumureșenii pot accepta retardați și golani care să profite de bunul public. Ce nu vă spune banditul e că afacerile sunt dedicate pe Valpet, Astor, Senin, Kiss Unicum, Cătană și alții, abonații javrei etnice de partid și că nu se muncește pentru oraș, ci pentru firmele care trăiesc din pomana potlogarului care s-a găsit să muncească după vreo două mandate de puturoșenie cauzată de lipsa afacerilor de partid care să merite să se muncească!
Joi după amiază, zeci de constructori munceau de zor la asfaltarea străzii Semănătorilor, de lângă Policlinica II. Totodată a fost finalizată şi parcarea de la Direcţia Finanţelor Publice, unde prin optimizare s-au creat peste 20 de noi locuri de parcare. Prezent la lucrările de reabilitare, viceprimarul Claudiu Maior a declarat : " Zona aceasta este una foarte aglomerată şi de aceea, foarte repede a trebuit să desfăşurăm aceste lucrări de asfaltare şi marcare a parcărilor şi a carosabilului. Este o promisiune îndeplinită faţă de locuitorii zonei şi faţă de cei care lucrează aici. Arterele sunt intens circulate având în vedere că multe lume vine la Policlinică şi multă lume vine la Finanţe. Mulţumesc constructorilor pentru că au terminat într-un termen atât de scurt această lucrare. Vom continua reabilitările şi în alte zone ale oraşului fiind conştineţi că sunt necesare multe modificări şi reamenajări în oraş."
Zilele acestea se lucrează intens şi pe Bulevardul 1848 – Dâmbul Pietros. Pe parcursul acestei săptămâni au fost inaugurate 45 de noi parcări pe partea unde este situat magazinul Darina, demarându-se lucrările şi pe partea unde este situat magazinul Billa. Pe squar-ul din zona parcului de joacă – bisericuţă – s-a amenajat un spaţiu pentru taximetre, pentru a elibera carosabilul, iar spaţiul câştigat urmând a fi folosit pentru amenajarea de noi parcări. Prezent pe şantier, viceprimarul Claudiu Maior a declarat :     „Continuăm lucrările pe Bulevardul 1848 – Dâmbul Pietros. Avansăm într-un ritm rapid. Am început noi tronsoane şi am finalizat câteva obiective importante. Mă refer la noile parcări şi alveola pentru taximetre. Întrega zonă va fi oprimizată. Nu vom mai vedea maşini pe trotuare, parcate haotic. Pentru Primărie, zona aceata este una prioritară

Un proiect deosebit de dificil pentru municipalitate, reabilitarea străzi Voinicenilor, de la intersecţia cu strada Tisei până la intersecţia cu străzile Mureşului şi Podeni, peste 560 de metri, se apropie de momentul aşternerii covorului asfaltic. După îndelungi intervenţii de schimbare a reţelei de apă şi canalizare şi de schimbare a reţelei de gaz, constructorii au început lucrările la infrastructura drumului, fixând bordurile şi pregătind terenul pentru asfaltare. Prezent pe şantier, viceprimarul Claudiu Maior ne-a declarat : „ Este un proiect complicat pentru oraş dar am promis că o să îl finalizăm anul acesta. S-au schimbat reţelele de apă, canal şi gaz, s-a săpat întreaga stradă şi acum trebuie să reconstruim şi să consolidăm întreaga structură de rezistenţă a drumului. A fost o perioadă mai neplăcută pentru cei care locuiesc aici, dar în următoarele 15-20 zile începem asfaltarea şi cred că dificultăţile vor lua sfârşit.”




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.