luni, 19 mai 2014

Brâncoveanu, dezhumat. Motiv de un pelerinaj a elevilor din Mureș, cu autobuzele banditului PDL?



Brâncoveanu, dezhumat. Motiv de un pelerinaj a elevilor din Mureș, cu autobuzele banditului PDL?
Pe la începutul anului, pesedistul de la IȘJ Mureș, Someșan, avea ideea năstrușnică de a le propune elevilor și profesorilor de religie să meargă la slujbe (în timpul programului școlar?!) și la…pelerinaje la locurile legate de Brâncoveni! Posibil, o afacere de partid, pentru că banditul PDL cu firmă de transport e abonat la transportul pe primărie și astfel golăneala PSD-PDL putea fi perfectă! Oricum, pesedistul Someșan poate fi suspectat de afaceri cu bandiții PDL și prin faptul că insul are fiul care a făcut curățenie în școli, cel puțin înainte de a ajunge Someșan inspector general, dacă nu și acum și a mai montat și hidrobiciclete la Weekendul controlat de banditul PDL din primărie!

Cercetarea arheologică a zonei mormântului lui Constantin Brâncoveanu din biserica Sfântul Gheorghe Nou confirmă descoperirile anterioare, din anii 1932 și 1985, osemintele fiind acelea ale domnitorului sfânt martir, a afirmat vineri dr. Gheorghe Mănucu-Adameșteanu, responsabil șantier arheologic, arheolog expert, într-o conferință de presă desfășurată la Muzeul Municipiului București - Palatul Șuțu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/constantin-brancoveanu-deshumat-ce-au-gasit-arheologii-in-sicriul-domnitorului-martir_1441301.html#ixzz3297imrIg
Follow us: @realitatea on Twitter

"În sicriul lui Constantin Vodă Brâncoveanu s-au găsit un craniu și oseminte depuse în formă de cruce. Craniul aparține unei persoane de sex masculin, cu vârsta de cca 60 de ani, care prezintă urmele unei perforații de formă circulară pe osul parietal stâng, produsă de un obiect ascuțit. De asemenea, am putut observa pe partea posterioară a ramilor mandibulari urme ale unor leziuni produse de obiecte tăioase", a spus Adameșteanu.

El a subliniat că "aceste observații sunt în concordanță cu datele istorice cunoscute despre uciderea domnitorului Constantin Brâncoveanu și cu observațiile realizate cu ocazia analizei antropologice efectuate în anul 1932".

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/constantin-brancoveanu-deshumat-ce-au-gasit-arheologii-in-sicriul-domnitorului-martir_1441301.html#ixzz32980Ga9N
Follow us: @realitatea on Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.