miercuri, 14 mai 2014

Sutane în campanie electorală. Sfânta nerușinare… ortodoxă, în Banat, la Târgu-Mureș. Măcar la Târgu-Mureș l-au pupat în dos degeaba pe Florea, că bani nu dă pentru Catedrală, având alte afaceri cu porcii din PDL Mureș și camarila etnică și stupidăSutane în campanie electorală. Sfânta nerușinare… ortodoxă, în Banat, la Târgu-Mureș. Măcar la Târgu-Mureș l-au pupat în dos degeaba pe Florea, că bani nu dă pentru Catedrală, având alte afaceri cu porcii din PDL Mureș și camarila etnică și stupidă

Debanat.ro
Chiar în primele zile de campanie electorală, șeful Bisericii Ortodoxe Române, prea veselul patriarh Daniel, a primit o delegație formată din Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daniel Constantin și Gabriel Oprea „Izmană”, liderii alianței electorale PSD-PC-UNPR. Și asta la puțin timp după ce, în prima zi de campanie, premierul Ponta a fost primit la Mănăstirea Nucet de mai mulți înalți prelați pe post de agenți electorali. De parcă asta ar fi menirea Bisericii, să facă pe agentul electoral, altă treabă neavând în program.

Revenind la vizita de la patriarhie, interesant de menționat faptul că intermediarul ei a fost Mugur Isărescu, cunoscut lider al masoneriei. N-am nicio treabă cu masonii, mi se par niște copii mari care vor să pară importanți, dar, oficial și tradițional, relația dintre Biserica Ortodoxă și Masonerie nu e nici pe departe cordială. Oficial, fiindcă arghirofilul Daniel este băgat în toate combinațiile din care poate scoate bani, inclusiv cu masoneria. Dovadă și faptul că este nașul de cununie al „nașului” mall-urilor din România.

Citeste mai mult pe: In plina campanie electorala, BOR-ul baga PSD pe gat la tot „boborul” | deBanat.ro - spune realitatea! http://www.debanat.ro/2014/05/in-plina-campanie-electorala-bor-ul-baga-psd-pe-gat-la-tot-boborul/#ixzz31ftiYaCa
Iar dacă ați uitat de javrele care au pupat găinarii PDL Mureș, pe care îi iubește Dumnezeu, cum spunea păcăliciul care crede că Biserica e o curvă care poate fi folosită pentru orice boschetar și enoriașii sunt niște cretini care plătesc pentru minciunile de propagandă:

Referitor la presupusul „partizanat” al Bisericii cu clasa politică, este ciudată atitudinea politicianistă tocmai a domnului primar al municipiului Târgu Mureș. Îi reamintim domnului Dorin Florea că, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2012, în mod regretabil un preot ortodox din Târgu Mureş a fost atras la una din manifestările electorale ale domniei sale, în contradicție cu recomandarea Sfântului Sinod făcută partidelor politice de a respecta neutralitatea Bisericii Ortodoxe Române. Orice alt comentariu este de prisos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu