vineri, 23 mai 2014

Periculosul Mândru că sunt român!



Periculosul Mândru că sunt român!
Deviza de Facebook a lui Ponta de acum vreo 2 ani, dinainte de meciul cu Ungaria, se poate citi și în altă cheie! Putem fi mândri că suntem români când nu mai acceptăm hoțiile românilor, minciuna, manipularea în numele etniei, votul etnic și judecând ce e mai bine pentru români: un potlogar etnic - care face rușine etniei noastre - sau un ins care poate fi tătar, maghiar, sas, evreu, marțian, dar care poate fi mai bun român decât se dau marii români, cu respect pentru țară, pentru cei care l-au ales și, mai ales, pentru contribuabili!
La Sibiu, mândru că sunt român, când eram la școala de ofițeri, la artilerie și rachete, în Armată, am votat pentru un etnic sas, iar la Târgu-Mureș, fiind mândru că sunt român, a însemnat să nu votez cu hoțul etic patentat, în favoarea unui alt etnic, care nu a apucat să fure ca etnicul cunoscut. Dacă nu eram mândru că sunt român nu aș fi putut vota etnic, ca să nu iasă hoțul cunoscut, din dorința de a-i proteja, cât se poate, pe ceilalți români, pe ceilalți locuitori, indiferent de etnie, de nebunul, hoțul sau, în general, de unealta proastă a partidului  și care avea o singură calitate, era co-etnic sau se dădea co-etnic!
P.S. Mândri că nu sunt români, unii fraieri au făcut campanie nesimțită pentru un primar român. În momentul în care insul pus etnic ca să nu iasă maghiarul etnic a semnat pentru Ținutul secuiesc capitală culturală a României și a cerșit sprijinul secuilor(dragi secui!) pentru a pune mâna pe regiune și abonații PDL Bența, Poruțiu, Borșan, Cătană, Maior și alții de nivelul acesta să primească dedicațiile de la banditul PDL fără număr și fără să fie limitați de Târgu-Mureș, foarte marii români au tăcut ca peștii, că tot e politica...curvă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.