sâmbătă, 10 mai 2014

Să ghicim: Ponta va fi mândru că e român sau va ataca fasciștii bătrâni și băsiștii care nu dau note României?!



Să ghicim: Ponta va fi mândru că e român sau va ataca fasciștii bătrâni și băsiștii care nu dau note României?!
Ponta, cum e în campanie electorală și în căutarea fasciștilor pe care îi știe doar mintea lui și neamul de la SRI - merge la Eurovision! Să ghicim că micul Titulescu se va mai declara, iarăși, mândru că e român, ca după meciul cu Ungaria și îi va acuza pe organizatori că sunt fasciști bătrâni și băsiști, dacă concursul e câștigat de vreunul care nu convine micului candidat la scaunul lui Băsescu, candidat încă de pe vremea când pesedeii îi prosteau pe liberali că Antonescu va fi președinte!

Gîndul.ro
EUROVISION 2014 FINALA. O surpriză mare făcută publică în această seară: premierul Victor Ponta a anunţat, pe Facebook, că va merge la Copenhaga, împreună cu patru copii care s-au remarcat în cadrul concursului Next Star, pentru a încuraja, sâmbătă seara, echipa României la finala Eurovision.


Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care felicita echipa nationala de fotbal pentru victoria de vineri seara in meciul cu Ungaria.
"Bravo, Romania! A fost o lectie de fotbal si sunt mandru ca sunt roman. Mult succes in meciul cu Turcia!" a fost mesajul lui Ponta pe pagina sa de Facebook, dupa finalul meciului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.