marți, 13 mai 2014

Dovada că Peninsula se întoarce cu sprijinul UDMR-ului care a votat pentru ilegalul cu probleme și de ANI - Maior și pentru cei 900.000 de lei pomana porcului portocaliu!



Dovada că Peninsula se întoarce cu sprijinul UDMR-ului care a votat pentru ilegalul cu probleme și de ANI - Maior și pentru cei 900.000 de lei pomana porcului portocaliu!
Ceea ce era de bănuit, bugetul local al Târgu-Mureșului a fost făcut cu alocarea de 900.000 de lei(225.000 de euro), făcuți cadou maghiarilor de la Peninsula! Adevăratul motiv pentru care UDMRa trădat protocolul cu PSD și a votat pentru întreținutul de partid și pe familie Claudiu Maior. Maghiarul șmecher ca românul, atunci când e vorba de primit banii publici, ca să nu mai spunem doar de hoții PDL Mureș, care sunt întreținuți de lepra de partid cu milioane de euro dedicație!
P.S. Poate că maghiarul  de rând are altă părere de afacerile aiuriților de la UDMR cu javrele și retardatul lui Florea și că aleșii lui votează pentru dedicația porcului portocaliu. Atenție, porcii PDL Mureș oferă din banii prostimii mai mult decât a costat participarea la Eurovision și mai mult chiar decât instalația de nocturnă cumpărată din bani publici pentru clubul neterminatului PDL(doar 200.000 de euro cadou de la borfașul PDL!)

http://www.ziardecluj.ro/peninsula-se-intoarce-acasa-directorul-festivalului-iese-din-schema
Proprietarul brandului Peninsula, Szepessy Szabolcs, a declarat pentru portalul szekelyhon.ro  ca a discutat cu Kelemen Marton, liderul consilierilor judeteni UDMR Mures  despre mutarea festivalului inapoi la Mures.

    "Oricum, echipei vechi i-a expirat contractul, care era valabil doar un an, asa ca putem sa lucram la intoarcerea festivalului", a declarat Szepessy. Proprietarul brandului a mai confirmat pentru sursa citata ca "in mod cert" organizatorul festivalului din 2014 nu va mai fi Bodor Laszlo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.