duminică, 18 mai 2014

Câți bani plătesc bandiții din UDMR și PDL Mureș pentru afișajul din autobuzele subvenționate din banii prostimii?! Pe când alte autocolante pentru porcul PDL Mureș, lipite de bețivanii sereistului Bretfelean și decontate din banii publici de potlogarul român?Câți bani plătesc bandiții din UDMR și PDL Mureș pentru afișajul din autobuzele subvenționate din banii prostimii?! Pe când alte autocolante pentru porcul PDL Mureș, lipite de bețivanii sereistului Bretfelean și decontate din banii publici de potlogarul român?
Cum porcii PDL Mureș îl dau pe Maior fără butoane la Siletina, pe motiv că s-a lăsat de afaceri pe firma pe care porcul mare PDL Mureș aruncă banii publici ai proștilor care votează etnic, pentru pungașul român,  poate explică porcii paradoxul: nu avem vreun retardat în PDL care să ne ordone să punem afișe la partidul hoților, dar există astfel de afișe !
 Porcii lui Florea mai au o problemă cu Transport local. Autobuzele asocierii Transport local-Siletina se lăfăie reclamă la UDMR! Am înțeles, borfașii lui Florea îl bagă pe Tatar Bella în față, dar acela nu e proprietar, autobuzele sunt din banii noștri și, în plus, subvenționate din banii publici! Așadar, aveți bunuri pe care porcul PDL le-a lăsat UDMR, ca să pună afișe și avem autobuzele din banii lui Maior pe care porcul PDL Mureș pune reclamă la PDL! În ambele cazuri, banditul PDL sau banditul UDMR trebuie să vină să plătească pentru reclama ilegală! Să mai menționăm că în asociere este prevăzut un articol cum că cetățeanul nu poate lipi afișe în autobuz, dar, se pare, pentru porcul de partid nu există astfel de interdicție! Târgumureșeni, lăsați borfașii etnici ai lui Florea și rahații care au votat pentru retardatul lui Florea  să își împartă ca mafioții orașul și reclama electorală?
P.S. Proștii de la UDMR, poate vă amintiți cum borfașul PDL Mureș și-a făcut în 2012 campanie electorală cu autocolantele pe bani publici, lipite de potlogarii sereistului dat afară din SRI, Bretfelean! Afacerea pe licitatiapublică, 1900 de euro, 3000 de autocolante, iar banii au fost luați de porcul PDL pentru partid, iar idioții de la UDMR, afectați și ei de minciuna borfașului PDL și a sereistului ratat, au tăcut ca peștii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu