luni, 26 mai 2014

Unii e…proști! E-ON Moldova Distribuție, sponsor la Zilele târgumureșene!



Unii e…proști! E-ON Moldova Distribuție, sponsor la Zilele târgumureșene!
Dacă prostovanii lui Florea din biroul de rude proaste și pupincuriști PDL nu au greșit, unul din sponsorii Zilelor târgumureșene a fost… E-ON Moldova Distribuție! Ce are Moldova cu inima Transilvaniei poate vă spun bandiții PDL Mureș, atât de vocali când e vorba de banii altora, atât de javre jegoase când e vorba de raportat ce au făcut cu banii publici ai fraierilor de târgumureșeni, prostiți mereu să voteze etnic, pentru hoțul de român, ca nu cumva să vină maghiarul și să fure ce fură românașul! Chiar așa, ce ați sponsorizat, mă, dacă nu putea sponsoriza E-ON pe plan local?! Nici măcar retardatul lui Florea nu știe ce caută E-ON Moldova Distribuție la sponsorizarea târgumureșeană?!
De pe siteul oficial: 

Informaţii despre obiectul de activitate al E.ON Moldova Distribuţie
Compania noastră asigură distribuţia energiei electrice în cele şase judeţe din zona Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.
E.ON Moldova Distribuţie este veriga de legătură între reţelele de tensiune foarte înaltă, gestionate de către firma de transport Transelectrica din România şi punctele de consum ale clienţilor furnizorilor din zonă.
Rolul nostru este de a exploata, întreţine, moderniza şi dezvolta aceste reţele. Scopul, însă, este să asigurăm un nivel de servicii de distribuţie cel puţin egal cu cel din Europa Centrală şi de Est.
În responsabilitatea noastră se află instalaţiile de înaltă tensiune (1kV-110kV) şi de joasă tensiune (sub 1kV). Acest lanţ de distribuţie este compus din:
  • staţii
  • posturi de transformare
  • stâlpi
  • reţele aeriene
  • reţele subterane
Nu intră în responsabilitatea noastră reţelele care alimentează în mod exclusiv iluminatul public

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.