luni, 12 mai 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș dau firmei ungare care organizează Peninsula 900.000 de lei, cam cât a costat participarea, cu taxe cu tot la Eurovision! Hoție a bandiților etnici sau ce?


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș dau firmei ungare care organizează Peninsula 900.000 de lei, cam cât a costat participarea, cu taxe cu tot la Eurovision! Hoție a bandiților etnici sau ce?

Am mai scris-o, bandiții din Primăria Târgu-Mureș au în acest an o dragoste pentru maghiari necesară prin dorința de voturi pentru retardatul lui Florea! Cum javrele astea nu au sprijinit 2-3 mandate Peninsula, cum vă explicați că bandiții vor să arunce 800.000 de lei (cam 200.000 de euro) pe firma din Ungaria care organizează evenimentul?! Pentru cunosători, bugetul Peninsulei a fost mai mereu în jur de 600.000 de euro, iar bandiții din Primăria Târgu-Mureș aruncă 200.00 de euro banii publici pe un eveniment cu bilete de intrare! DNA și Curtea de conturi, verifici ce măgării fac boii etnici și banii din concertul Iglesias, cu Aqauaserv și alte instituții conduse de pedeliști și cu firme care trăiesc din pomana porcului pedelist făcând pe plac șefului din primărie și sponsorizând! Ceva bani negri spălați la concertul Iglesias și ceva decontări fictive și pentru diamante?


Executivul a hotărât miercuri să dea în jur de 57.000 de euro pentru a susţine prezenţa ţării noastre la Eurovision. Prin hotărâre de Guvern, bugetul TVR a fost majorat cu această sumă pentru a susţine prezenţa ţării noastre la concursul muzical european. Hotărârea a fost adoptată fără să fi fost inclusă pe ordinea de zi a şedinţei de guvern.

Este pentru prima oară în ultimii 20 de ani când Executivul cheltuie bani pentru acest concurs. Conducerea TVR a aprobat pentru ediţia din acest an a Eurovision un buget de 178.000 de euro, cu 22.000 de euro mai puţin ca în ultimii doi ani.

Banii acoperă doar taxa de participare, costurile de transmisie şi deplasarea echipei.

Bugetul TVR pentru Eurovision

 - taxa de participare: 131.000 euro

- releele de transmisie: 14.000 euro

- transportul şi cazarea echipei: 33.000 euro

Sprijinul Executivului vine ca răspuns la solicitarea făcută chiar de delegaţia României care ne va va reprezenta la Eurovision. Banii de la Guvern vor fi folosiţi pentru producţia spectacolului pe care îl vor susține cei doi artiști care vor reprezenta România - Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), cu piesa „Miracle”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.