miercuri, 28 mai 2014

Parcările ilegale ale bandiților din Primăria Târgu-Mureș



Parcările ilegale ale bandiților din Primăria Târgu-Mureș
Parcările de bloc pot fi amenajate la o distanţă de cel puţin cinci metri de ferestrele imobilului, iar în parcare sunt interzise activităţi de reparaţii şi întreţinere auto, prevede un ordin emis de Ministerul Sănătăţii în mandatul lui Eugen Nicolăescu. Luați acest ordin și comparați cu ce au făcut bandiții din Primăria Târgu-Mureș, nepăsători n mandate la parcări, puși pe tras linii în campania electorală și atunci când vine retardatul jegos și întreținut al lui Florea să se pozeze cu prostimea sau să bea o țuică cu ocazia colindului poliției locale a sereistului dat afară din SRI pentru încălcarea gravă a statutului SRI (ce dracul înseamnă asta, că a trădat, a furat, a omorât, a violat, a fluierat în biserică?!) Bretfeleanus, șef de poliție pupincuristă pentru porcul pedelist de primărie și lipitoare de autocolante în campania electorală a porcului PDL Mureș.



ORDIN al Ministerului Sănătăţii: Parcările de bloc, la minimum cinci metri de ferestre. Repararea maşinii în parcare, interzisă

Aceste prevederi sunt menţionate în anexa Ordinului pentru aprobarea Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei. Ordinul a fost aprobat de fostul minsitru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, la 4 februarie, cu puţin înainte de încheirea celui de-al doilea mandat al său.

Actul normativ mai prevede că la stabilirea amplasamentelor clădirilor de locuit vor fi precizate şi amplasamentele unor dotări tehnico-edilitare între care "platforme destinate pentru depozitarea recipientelor de colectare selectivă a deşeurilor menajere". Aceste platforme vor fi amenajate la distanţă de minimum 10 metri de ferestrele locuinţelor, vor fi împrejmuite, impermeabilizate, cu asigurarea unei pante de scurgere, vor fi prevăzute cu sistem de spălare şi sifon de scurgere racordat la canalizare, vor fi dimensionate pe baza indicelui maxim de producere a gunoiului şi a ritmului de evacuare a acestuia şi vor fi întreţinute în permanentă stare de curăţenie.

Tot la stabilirea amplasamentelor clădirilor de locuit va fi precizat un amplasament destinat spaţiilor de joacă pentru copii -amenajate şi echipate cu mobilier urban specific, realizat conform normativelor în vigoare astfel încât să fie evitată accidentarea utilizatorilor.

http://www.mediafax.ro/social/ordin-al-ministerului-sanatatii-parcarile-de-bloc-la-cel-putin-cinci-metri-de-ferestre-repararea-masinii-in-parcare-interzisa-12636438

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.