sâmbătă, 24 mai 2014

Bandiții lui Dorin Florea au uitat votul UDMR pentru întreținutul jegului pedelist – Maior - și atacă UDMR Mureș care vrea să vândă…Ardealul?!



Bandiții lui Dorin Florea au uitat votul UDMR pentru întreținutul jegului pedelist – Maior - și atacă UDMR Mureș care vrea să vândă…Ardealul?!
Ce să vezi,  după ce proștii din UDMR au votat un ilegal  - dovedit astfel ca viceprimar și un ins cercetat de ANI în mai multe cazuri după potlogăria banditului mare PDL Mureș - sunt atacați în autocolante care put a autocolantele bandiților PDL Mureș! Aceste autocolante sunt lipite exact unde are Florea autocolante, probabil cu un drum, să nu lipească puțoii lui Florea de mai multe ori, au exact dimensiunile autocolantului lui Florea și lipiciul și se observă și folosirea unor caractere comune! Banditul PDL Mureș și-a făcut, se pare, campanie, dând peste bot fraierii care au votat pentru ilegalul Maior? UDMR, fă și tu sesizările necesare la DNA, BEJ, BEC, Poliția română, CNCD și SRI și cere ca potlogarul care a atacat etnic, în autocolante ilegale, cu culorile din drapelul Ungariei, să plătească pentru manipulare, minciună și eventual și pentru folosirea banilor publici, dacă se dovedește iar că porcul din Primăria Târgu-Mureș și-a făcut campanie electorală pe autocolantele din banii publici, pe magazin FCM sau cum spun dovezile de pe licitatiapublica.ro, pe Oracer Advertising.
Pentru porcii PDL Mureș, atenție la autocolante, lepre, pentru că legea spune clar:
încalcă legea 33 din 2007, articolul 40, cu folosirea culorilor intr-o succesiune care reprezinta steagul Ungariei! Așa v-a învățat sereistul expirat că se face, ca să vă voteze românul prost?!
 
P.S. Români, nu v-ați săturat ca păcăliciul de la primărie și PDL să mimeze dragostea pentru UDMR, când nici măcar tăblițe bilingve legale nu a pus la școli și a fost prins cu atacuri rasiste la adresa rromilor, cu nerespectarea normelor pentru persoanele cu handicap la transportul public și cu alte demențe de mare român?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.