miercuri, 28 mai 2014

Peninsula nu se mai ține! Vestea bună e că bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu mai fac cadou cei 900.000 de lei prinși în buget pe afacerea consilierului lui Borbely! Vestea și mai proastă e că bandiții vor găsi vreun porc de pedelist pe care să îi cheltuie și pe ăia!



Peninsula nu se mai ține! Vestea bună e că bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu mai fac cadou cei 900.000 de lei prinși în buget pe afacerea consilierului lui Borbely! Vestea și mai proastă e că bandiții vor găsi vreun porc de pedelist pe care să îi cheltuie și pe ăia!

Peninsula e blestemată, după ce bandiții lui Florea au prins festivalul care probabil că a fost și ăsta moneda pentru votul UDMR pentru Clodu Maior, întreținutul de partid al lui Florea, în bugetul local, cu 900.000 de lei (peste 200.000 de euro!).
Pentru cunoscători, Peninsula nu a primit niciodată pomană de acest gen de la Florea, care nici nu are afacerile primăriei  decât pe bandiții PDL Mureș și 3-4 firme maghiare și pe gunoaiele etnice românești din camarila îmbuibată de porcul PDL, pe la întreținere spații verzi, pază și ceva construcții și indicatoare rutiere, în contul maghiarilor. Vestea proastă e că bandiții din primărie vor cheltui banii pe vreun festival inventat ad-hoc, pe firmele unor lichele PDL, pe prestatorii agramați de la Gunoiul TV sau pe alți retardați aduși cu pluta și cu ușa în primărie!
Ediţia din această vară a Festivalului Peninsula care în acest an ar fi trebuit să se desfăşoare la Târgu Mureş în perioada 17-20 iulie, nu va mai avea loc.

Motivele sunt lipsa fondurilor suficiente pentru organizarea în condiţii optime a unui festival de nivel internaţional, aşa cum organizatorii din acest an îşi propuseseră pentru 2014, deficitul de imagine moştenit de anul trecut precum şi nesincronizarea cu programul artiştilor şi al trupelor invitate.

Organizatorii mulţumesc Consiliului Judeţean Mureş pentru deschidere şi sprijinul acordat, partenerilor şi sponsorilor pentru dorinţa de a face parte dintr-un proiect de amploare şi întregii echipe pentru implicare şi sprijinul necondiţionat.

Festivalul Peninsula a fost înfiinţat în anul 2003, de atunci fiind organizat anual întâi la Târgu Mureş şi în 2013 la Cluj-Napoca. Este pentru prima dată după unsprezece ediţii, când Festivalul nu are loc.

Dintre cele mai importante trupe invitate în cele treisprezece ediţii amintim: The Prodigy, Korn, Nine Inch Nails, Iggy Pop and the Stooges, Guano Apes, The Straits, Kasabian, Europe, The Rasmus, Tiesto, ATB, Above and Beyond, Parov Stelar Band, Dub FX, Chase and Status, Freestylers, Gogol Bordello, Kosheen, The Rasmus, Ferry Corsten, Pendulum, Tiesto, ATB, Parov Stelar, Apocalyptica, Goldie, Morcheeba, Chumbawamba Nero sau Netsky.

Pentru anul 2014 organizatorii şi-au propus să vină cu un concept nou care să revitalizeze festivalul, să îl readucă pe lista evenimentelor apreciate de public şi realizate cu profesionalism. Totuşi alături de motivele mai sus amintite, timpul a fost prea scurt pentru implementarea unei astfel de restructurări.

Sperăm ca anul 2015 să fie prielnic organizării evenimentelor culturale de anvergură iar Festivalul Peninsula să îşi recapete locul câştigat printre acestea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.