sâmbătă, 10 mai 2014

Pesediștii au copiat o afirmație amărâtă de pe Facebookul lui Ponta și au transformat-o în slogan de campanie pentru europarlamentare, că așa a vrut șeful?!



Pesediștii au copiat o afirmație amărâtă de pe Facebookul lui Ponta și au transformat-o în slogan de campanie pentru europarlamentare, că așa a vrut șeful?!
Cum micul Titulescu are tupeul să nege folosirea pozelor de inspirație bază de date făcută de străini, din campania electorală a lui și a aerienilor din PSD, cel puțin asta nu poate nega: Textul folosit de el la o victorie la fotbal a fost folosit, pupincurist sau nu, ca deviză în campania pentru Ponta și pentru europarlamentare! Cum sintagma a fost folosită de Ponta în septembrie 2013 și cum tot Ponta își face, în mai, campanie ilegală  pentru Cotroceni, cu scuza sprijin pentru aiuriții care candidează la europarlamentare, cu textul de atunci, concluzia e clară: sloganul de care se râdea atât e creația a dracului de personală a lui Ponta și e la fel de penibilă și acum, cum a fost în septembrie, cu un premier care e mândru de România doar pentru că niște sportivi au câștigat un meci de fotbal!


Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care felicita echipa nationala de fotbal pentru victoria de vineri seara in meciul cu Ungaria.
"Bravo, Romania! A fost o lectie de fotbal si sunt mandru ca sunt roman. Mult succes in meciul cu Turcia!" a fost mesajul lui Ponta pe pagina sa de Facebook, dupa finalul meciului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.