duminică, 25 mai 2014

Cineva să le… picteze legea, la borfașii din poliția locală târgumureșeană, a.k.a Vulturii albaștri cu tabără de pictură cu primăria, că autocolantele puse de banditul PDL sunt ilegale!Cineva să le… picteze legea, la borfașii din poliția locală târgumureșeană, a.k.a Vulturii albaștri cu tabără de pictură cu primăria, că autocolantele puse de banditul PDL sunt ilegale!
Cum neterminații din poliția locală și ratații PDL Mureș din presa agramată a consilierilor de retardați se lăudau cum depistează ei PNL-iști care lipesc afișe ilegal, poate că rahații fostului sereist Bretfelean (vulturul albastru care primește tabără de pictură, pentru cunoscători) vor munci și vor înlătura găinărie etnică cu autocolante cu dimensiunile exact cele ale lui Florea, cu textură, lipici identic, lipite alături de cele ale lui Florea, dovadă că tot bandiții PDL Mureș au făcut autocolantele! Pentru prostimea lui Bretfelean: Legea 33, din 2007, articolul 40. Așa că, lăsați rahatul pus de derbedeul cunoscut și pretențiile de apărători ai românismului cu manipulări etnice și cu acțiuni menite să creeze frică și isterie etnică, pentru că Târgu-Mureșul e doar orașul furat de PDL Mureș.
 (7) Sunt interzise afişele electorale care combină culorile într-o succesiune care reproduce drapelul României sau al altui stat.   
P.S. În ultima campanie electorală borfașii din poliția locală ai lui Bretfelean -tabără de pictură cu vulturași - albaștri lipeau autocolante în campanie lui Florea, din banii publici, cu funcționarii publici, asta ca idee despre ce pupincuriști vorbim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu