marți, 20 mai 2014

Ponta, doar un Maior fără afaceri pe primăria bandiților lui de partid, cu sete de publicitate pe banii prostimiiPonta, doar un Maior fără afaceri pe primăria bandiților lui de partid, cu sete de publicitate pe banii prostimii
Știți ce îi unește pe Claudiu Maior - întreținutul porcului pedelist târgumureșean – și pe Ponta? Nevoia de apariție publicitară. Dacă micul Titulescu e în campania pentru președinție după ce i-a tras o clapă amicului liberal, care a crezut că acesta îl sprijină să fie președinte,  Maior e în campanie să i se facă imagine de om! Insul e profitor al lui Florea, care a pompat milioane de euro în Siletina cu care a intrat acela în primărie și pe FCM/ASA. Porcii PDL Mureș i-au cumpărat pedelistului și instalație de nocturnă, de 200.000 de euro, pe care tolomacul a lăsat-o la fisc, în contul datoriilor la stat neplătite și pe care le vroia să le plătească tot porcul mare pedelist, din banii cretinilor care au votat etnic. să nu vină maghiarul și să fure ce fură porcul de român!
Dacă Viorel Ponta își face campanie pe banii dați de la Guvern, Maior se bucură de munca rudelor PDL și a actorașilor cu trompă de campanie electorală a porcului mare PDL Mureș, din birouri de presă, care copiază zdrențele lingvistice de pe siteul lui Chiorean și le semnează birou de presă al primăriei! Leprele au la dispoziție și publicitatea prin cartel de la Cătană, intermediarul porcului pedelist, care se asigură, cum se laudă, cu notarul lui, că cei care fac sluj la bandit iau banii fără licitație și că el îi face reclamă gratis lui Maior, ca o televiziune de partid care se respectă! Pentru a i se face imagine de om, gagiul lui Florea mult iubit e promovat ca Mesia. Nu poate un muncitor să facă un pârț dacă nu îl inaugurează Maior cu Știi TV și cu Antena care emite de pe domeniul public și care nu poate face jocurile PC, ca la București, ci ale celui care îi dă publicitatea dedicată și autorizație de emisie la Week-end! Insul a fost băgat de porcul pedelist în față ilegal, el nu putea recepționa lucrări, nici să promită prostimii cum va munci, el era doar un întreținut al porcului mare PDL care îi și lucra salariul de lux: 35.000 de lei pomana porcului, ca și cum Maior ar fi fost capabil să învețe potlogarul mare cum e cu afacerile. Pentru că porcul mare visează să îl lase pe întreținutul Maior la butoane și la afacerile de milioane de euro pe care porcul pedelist le face cu întreținuții PDL, niște măscărici etnici, care nu alte  afaceri decât cele nășite de porcul PDL, bandiții PDL Mureș au transformat siteul pe bani publici tîrgumureș.ro în platforma pupincuristă pentru Maior, de parcă restul angajaților din primărie au murit și nebunul s-a dus să se trateze la Viena! Pentru angajații de bună credință din primărie, există legea avertizorului public, care vă permite să sesizați politizarea instituției cu leprele PDL Mureș, angajarea rudelor de lepre PDL Mureș, folosirea bunurilor instituției pe leprele PDL Mureș,  scoaterea casetelor pe bani publici pentru leprele din PDL Mureș care vor să nu rămână Știi TV fără licență. Statul vă apără și așa puteți scăpa de putregaiul PDL Mureș care vă face praf milioane de euro pe firmele unor lepre de 2 lei, cu firme pe măsură, care rămân la putere cu votul etnic și cu interesul jigodiilor din SRI, care luptă, vezi, Doamne, pentru românism, indiferent de costul real și care prestează și în campania banditului PDL Mureș, prin foștii angajați dați afară din SRI pentru golănii, prin actualii angajați care livrează articolele semnate cu nume maghiare în presa locală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu