duminică, 25 mai 2014

Dorin Florea, cu… onoare în Europa, cu minciuna și sereiștii ratați la Târgu-Mureș?!



Dorin Florea, cu… onoare în Europa, cu minciuna și sereiștii ratați la Târgu-Mureș?!
Dacă citiți autocolantele lui Dorin Florea, insul are o lozincă de păcălit proștii români: Cu onoare în Europa! O spune unul care a avut campanie precedentă pe autocolante din bani publici (pe licitatiapublica.ro, 1900 de euro, 3000 de bucăți)  și cu funcționari publici care i-au lipit ăluia autocolantele (polițiștii locali ai prietenarului Bretfeleanus, ajuns în gașca lui Florea după ce a fost dat afară din SRI pentru încălcarea gravă a statului SRI la Maramureș!).
Florea acesta are autocolantele lipite exact lângă cele de înjurat PSD și UDMR, ilegale și pentru folosirea culorilor steagului Ungariei, pentru că vreun borfaș de la SRI a învățat lichelele că românul nu pricepe dacă nu îi desenezi în roșu-alb-verde pericolul maghiar imaginar! Cum autocolantele lui Florea sunt exact unde sunt celelalte autocolante, care mai au și dimensiunea identică, textura și lipiciul și chiar caracterele, puteți bănui, până la finalizarea anchetei de către poliție, că bandiții PDL Mureș au manipulat și au mințit cu nerușinarea românească specifică!
 Cu onoarea în Europa, cu minciună și sereiști ratați din nou la Târgu-Mureș? PSD ȘI UDMR Mureș, faceți denunțurile necesare și prindeți pungașul care vă atacă etnic și creează isterie și explozii etnice cu orașul care va fi… vândut de UDMR după ce a fost furat exact de porcul pedelist cunoscut, pe firmele leprelor cunoscute și pe camarila etnică a borfașului! Pentru că hoțul român e esențial pentru tâmpiții care îi votează pe hoți, ca nu cumva să vină… maghiarul (drobul de sare, ca să înțeleagă românul manipulat de nesimțiții creați în laboratorul SRI) și să fure orașul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.