sâmbătă, 24 mai 2014

În orașul în care pedeliștii vorbesc de cei care cultivă ura și dezbinarea, afișe electorale românești contra UDMR, cu Ardealul care e… vândut!


În orașul în care pedeliștii vorbesc de  cei care cultivă ura și dezbinarea, afișe electorale românești contra UDMR, cu Ardealul care e… vândut!
Au fost nu numai cele mai frumoase Zile ale oraşului, ci şi o palmă usturătoare dată politicienilor care cultivă ura, dezbinarea, conflictul. Împreună, cetăţenii au dat moto-ului Tîrgu Mureş – oraş al armoniei, nu al conflictelor, sensul său cel mai profund şi mai autentic.”
Ca de obicei, Florea bate câmpii cu aiurelile de propagandă, insul fiind ales etnic de fiecare dată, o dată chiar prin cartelul direct al tuturor partidelor românești, parcă minus PNL! Insul care are și în camarilă derbedeii din SRI cu alergie la UDMR și care inventează atacuri contra UDMR, vorbește de o palmă dată politicienilor care cultivă ura și dezbinarea și, surpriză, bandiții de români care nu sunt în PSD, au făcut autocolante cu atacuri etnice și cu mesaje mincinoase, cu UDMR care vinde Aradealul și Târgu-Mureșul furat deja de borfașii PDL Mureș! Alo, porcii lui Florea și polițiștii locali lipitori de autocolante în campania precedentă a lui Florea, nu le luați jos sau nu puteți pentru că le-a pus chiar pramatia PDL Mureș sau chiar voi?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.