joi, 22 mai 2014

Bandiții lui Dorin Florea se laudă cu parcările de o mașină și de 800 de euro bucata, cu pedelistul trimis să își facă campanie pe banii dați pe cartelul intermediarului de la primărie!



Bandiții lui Dorin Florea se laudă cu parcările de o mașină și de 800 de euro bucata, cu pedelistul trimis să își facă campanie pe banii dați pe cartelul intermediarului de la primărie!

Pentru că prostimea nu citește sau înghite mizeriile bandiților PDL Mureș pedelistul și întreținutul de partid Maior recepționează ilegal parcări pe firma Senin, pentru care pedelistul șef aruncă 800 de euro pentru fiecare loc de mașină! Porcii lui Florea au copiat porcăria agramată de la prostul adus în primărie pe motiv de consiliere retardat. Aici sunt banii dumneavoastră și interesele gășcarilor PDL Mureș și căutați bandiții PDL Mureș și în calitățile neoficiale la anumite firme abonate de găinarul de partid și pe Maior și la alte afaceri dedicate, decât Siletina și FCM-ASA! 8 parcări ori 800 de euro, alți 6400 de euro dedicați de găinarii PDL Mureș. Angajați ai primăriei, căutați legea avertizorului public și dați leprelor PDL peste bot cu politizarea instituției, angajarea rudelor, folosirea bunurilor instituției în folosul partidului și a porcului de partid, iar statul vă asigură statutul de martor sub acoperire ! Sunteți viermi sau nu?
În fiecare săptămână se finalizează noi parcări acoperite în toate cartierele oraşului. Săptămâna aceasta au fost inaugurate opt astfel de parcări acoperite pe strada Koós Ferenc nr.12, lângă blocul cu zece etaje, reabilitat anul trecut. „ Profităm de vremea bună pentru a finaliza toate parcările acoperite pe care le-am promis. Totodată am finalizat un număr important de astfel de parcări pe strada Cernavodă şi pe strada Banat. Sunt bucuros că aproape în fiecare săptămână predăm un număr mare de parcări acoperite beneficierilor, tîrgumureşenilor care le-au solicitat.” a declarat viceprimarul Claudiu Maior. „ Anul trecut Primăria ne-a izolat blocul, iar anul acesta am primit şi parcări acoperite. Suntem bucuroşi şi mulţumim Primăriei pentru toate aceste investiţii. Toţi locatarii sunt mulţumiţi şi zona arată foarte frumos.” a declarat un locuitor al blocului numărul 12 de pe str. Koós Ferenc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.