miercuri, 21 mai 2014

Colegul fost în armată Filimon - condamnat cu suspendare pentru neglijență în serviciu - îl felicită pe colegul dat afară din SRI pentru încălcarea gravă a statutului SRI - Bretfelean - sau umor de cazarmă/camarilă!



Colegul fost în armată Filimon - condamnat cu suspendare pentru neglijență în serviciu - îl felicită pe colegul dat afară din SRI pentru încălcarea gravă a statutului SRI -  Bretfelean - sau umor de cazarmă/camarilă!
Până când bandiții din primărie vor inventa o asociație sportivă Vulturul albastru și pentru tovarășul fost în uniformă, să nu fie doar găinarii lui Bretfelean cu tabără de pictură de zilele târgumureșene, de la banditul beneficiar al lipirii afișelor de campanie din banii publici, pentru că o mână spală pe alta și amândouă dedicația etnică a porcului pedelist. 

 http://m.libertatea.ro/index.php/detalii/articol/sef-sri-judecat-pentru-abateri-grave-2605.html
 Seful SRI Maramures, maiorul Valentin Constantin Bretfelean, a fost demis si trimis in fata Consiliului de Judecata al institutiei, in urma unor "abateri grave" de la reglementarile interne, a anuntat, joi, Biroul de Presa al SRI. Prim-loctiitorul unitatii, maiorul Ioan Gherghel, a fost desemnat sa asigure comanda SRI Maramures.
Zidezi zicere: Şeful Administraţiei Pieţelor din Târgu-Mureş, consilierul judeţean PDL Vasile Filimon a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pentru neglijenţă în serviciu în dosarul incendiului care a avut loc în Piaţa Armatei în anul 2006, anunţă “24 Ore Mureşene”. Potrivit sursei citate, verdictul a fost dat vineri, 31 ianuarie, de Curtea de Apel Târgu-Mureş, iar Vasile Filimon a evitat să comenteze decizia.
Dragi colegi din cadrul Poliției Locale Tg-Mureș,

În numele angajaților din cadrul S.C. Administrator Imobile și Piețe S.R.L., dați-mi voie să vă urez multă sănătate alături de cei dragi cu ocazia zilei dvs.Ne bucurăm de excelenta colaborare cu voi și de sprijinul pe care ni-l acordați în toate ocaziile. Un gand bun cu urări personale d-lui director executiv Constantin Valentin Bretfelean, care își sărbătorește și ziua numelui.

Vă mulțumim și vă urăm un sincer ,,La mulți ani!,,

Cu prietenie,

ec. Filimon Vasile
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/conducerea-pietelor-din-tirgu-mures-felicita-politia-locala.html#sthash.YK3bn21A.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.