vineri, 9 mai 2014

Găinarii din Primăria Târgu-Mureș organizează tabără de pictură cu poliția locală care a lipit autocolante pe bani publici în campania lui Florea! Golăneală etnică sau mafie de partid?!


Găinarii din Primăria Târgu-Mureș organizează tabără de pictură cu poliția locală care a lipit autocolante pe bani publici în campania lui Florea! Golăneală etnică sau mafie de partid?!

Un sereist dat afară din SRI, de la Maramureș, revine în atenție după scandalul lipit autocolante pe poliția locală în campania pedelistului Florea.
Cum porcii din poliția locală au scăpat fără sancțiuni pentru pupincurismul la rahatul portocaliu și pentru abuz în funcție, din calitatea de funcționari publici care nu au voie să facă campanie nici măcar pentru un retardat român,  Bretfelean se poate lăuda cu vulturul lui albastru cu care poate face tabără de pictură! Pentru presa corectă și care nu e șantajată de banditul din primărie și de lepra de intermediar, verificați dacă și câți bani au făcut praf borfașii din primărie și PDL Mureș pentru prietenarul din Poliția locală Târgu-Mureș și verificați și la ANI dacă poliția locală poate primi bani publici și organiza tabere de pictură! Aici nu mai e vorba, cum spunea Florea, că Bretfelean știe ce vorbește, pentru că e fost ofițer SRI, cum a motivat după ce a fost prins de poliție cu campania electorală pe borfașiii de polițiști locali și pe pupincuriștii rahatului etnic portocaliu?!
P.S. Pentru proștii de români care nu înțeleg termenii, vulturul albastru apare ca asociație sportivă, dar organizează…tabere de pictură! Nesimțire sau golăneală etnică?!

Dacă căutați o asemenea organizație pe internet s-ar putea să aveți surpriza să nu o găsiți și să găsiți, în schimb, asociația sportivă Vulturul albastru! Cum aia e organizație sportivă și fără legătură cu pictura, poate aflați de la bandiții din Primăria Târgu-Mureș pe ce dau prostovanii banii publici! Dacă căutați numărul de telefon prezentat pe net veți avea surpriza ca numărul să fie de la Poliția comunitară! Așadar, bandiții din Primăria Târgu-Mureș care au avut candidat cu campanie electorală pe autocolantele lipite de bandiți din Poliția locală de sub conducerea sereistului dat afară din SRI, Bretfelean, primesc pentru bune merite ceva sponsorizare și sprijin de la primărie! A ce pute, gangsteri din primărie? S-a plictisit Bretfelean să îl plimbați în delegații…folclorice în Grecia, pe banii primăriei?!
P.S. Pentru amatorii de sereiști sub acoperire, foști sau actuali și alți inși de uniformă mai puteți căuta și alte zburătoare prin titlurile unor organizații sau chiar stele, dovadă că inșii din servicii, poliție și armată tind mereu spre bolta cerească!

http://www.abonati.me/2261510/POLITIA-COMUNITARA-TARGU-MURES

nformatii Generale ASOCIATIA SPORTIVA "VULTURUL ALBASTRU" TIRGU MURES
Inapoi la Catalogul Firmelor

Adresa:
    Gheorghe Doja 9
Localitate:
    Tîrgu Mureş
Judet:
    MUREŞ

Telefon:
    0265250760
Fax:
    
Cod Unic de Identificare:
    29070861
Nr. Registrul Comertului:
    -/-/-
Stare societate :
    INREGISTRAT din data 06 September 2011
Atentie
    Bilant nepublicat pe anul .
Url:
    http://www.vrajitorul.eu/firma/29070861/asociatia-sportiva-vulturul-albastru-tirgu-mures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.