sâmbătă, 31 mai 2014

Peninsula la Cluj, cu puțini bani publici de la primăria pedelistă se putea face, dar la Târgu-Mureș, cu 900.000 de lei (225.000 de euro) pomana porcului pedelist, nu se poate!Peninsula la Cluj, cu puțini bani publici de la primăria pedelistă se putea face, dar la Târgu-Mureș, cu 900.000 de lei (225.000 de euro) pomana porcului pedelist, nu se poate!

Foarte interesant, Peninsula de anul trecut, de la Cluj, ar fi costat 1,2 milioane de euro, iar primăria a dat un rahat de sprijin acolo, de nici 50.000 de euro! Pentru Târgu-Mureș, banditul de la primărie a dat Peninsulei 900.00 de lei (vreo 225.000 de euro cadou, prinși în bugetul local!), Cum ar veni, o șesime din bugetul de anul trecut al festivalului a fost asigurat de banditul de primărie Târgu-Mureș care vroia, în schimb, vot pentru retardat, de la maghiari. După votul UDMR, ciu-ciu festival! Au luat plasă maghiarii după ce au votat ce a vrut porcul pedelist?
Cum era, porci PDL Mureș cu autocolante identice cu ale lui Florea, puse la manipularea de sereist de rahat, UDMR vinde Ardealul, Târgu-Mureșul și UMF? Cum? Luând 225.000 de euro cadou de la porcul pedelist?!
http://citynews.ro/lifestyle-18/vezi-cat-costat-festivalul-peninsula-91603
Aproximativ 1,2 milioane de euro au cheltuit organizatorii celei de a VIII-a editii a festivalului Peninsula. Peste 70 de formatii renumite din tara si de peste hotare vor aduce pe cele patru scenele amplasate la Peninsula diferite genuri de muzica. Pentru ca tinerii sa se simta cat mai bine, organizatorii au pus la punct un program mult mai colorat ca anii trecuti. Astfel ca pe teritoriul Peninsula veti gasi in afara de muzica de calitate si noi sporturi extreme, concursuri organizate de diferite ONG-uri, activitati sportive care de care mai atractive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu