joi, 29 mai 2014

Sponsorizare concert Iglesias, urmează mărirea prețului apei pentru proștii de târgumureșeni! Apă chioară cu miros de politic!



Sponsorizare concert Iglesias, urmează mărirea prețului apei pentru proștii de târgumureșeni! Apă chioară cu miros de politic!
Cum la Aquaserv nu mai e maghiarul care îi stătea în gât și în calea afacerilor porcului PDL de la primărie și e insul tolerat de partidul hoților, nu mai vorbește nimeni că apa e scumpă. Era scumpă doar pe vremea lui Otto Daraban, care mai încasa și echivalentul unui director maghiar în primăria lui Florea, asta apropo de manipularea banditului de român! Așadar, apa era scumpă pe vremea lui Daraban, e a dracului de ieftină pe vremea pedelistului și Aquaserv și-a permis, porcește, să sponsorizeze concertul vrut de porcul pedelist, adică Iglesias. Dacă mai căutați sponsori, mai găsiți borfași din PDL Mureș care s-au executat, întreținuți ai lichelei și o gașcă din camarilă care a simțit nevoia să sponsorizeze dacă tot primește afaceri cu bani publici de la primăria lui Florea! Și pariem că cei de la UDMR Târgu-Mureș,atacați în autocolante identice cu ale lui Florea, nu s-au simțit și au votat cum au vrut borfașii portocalii? Cum era? UDMR vinde Ardealul? Cui, javrei PDL?


Primăria Municipiului Tîrgu Mureş mulţumeşte, pe această cale, Poliţiei locale, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei municipiului, SMURD, tuturor celor care, prin seriozitate şi profesionalism, au contribuit la buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de cea de a XIII-a ediţie a Sărbătorii Vinului şi Artei Meşteşugăreşti.
Totodată, mulţumim sponsorilor care s-au alăturat eforturilor primăriei în organizarea celui mai important eveniment al anului – concertul susţinut de marele artist Julio Iglesias: SC AZOMUREŞ SA, HOTEL PRIVO, PERLA HARGHITEI, SABION, DEDEMAN, ALIAT, AMBIENT, SC GEIGER TRANSILVANIA SRL, SC CONTRASCOM BENŢA SA, SC INSTA GRUP SRL, SC ASTOR COM SRL, SC ENERGOPLUS SRL, SC REDATRONIC SERV SRL, SC CORAL IMPEX SRL, SC TRANSALDEA SRL, SC LABORATOR LA ANGELA SRL, SC INTRA SERV SRL, SC DAFCOCHIM SRL, SC SALUBRISERV SRL, SNGN ROMGAZ SA, SC APPIA MANAGEMENT SRL, SC CONIMUR SRL, SC SILVANA SRL, SC AQUASERV SA, SC BEA CONSTRUCT SRL, SC GEDEON RICHTER SA, FORAJ SONDE SA, SC ASPHAROM SRL.

Zidezi zicere:
Următorul punct s-a referit tot la Compania Aquaserv, reprezentantul CL în AGA furnizorului de apă, Karacsony Erdei Etel, primind mandat de a aproba creșterea tarifelor de apă și canalizare începând cu 1 iulie 2014. Astfel pentru un mc de apă, locuitorii vor plăti 3,11 lei, pentru canalizare – 2,26 lei, iar pentru apa pluvială 0,79 de lei.

Aquaserv a prezentat și un document privind suportabilitatea tarifelor, arătând că factura de apă reprezintă doar 2,34 % din veniturile unei gospodării, un nivel sub cel recomandat de Guvern, de 3.5%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.