miercuri, 28 mai 2014

Ce chestie, UDMR Mureș revoltat de afișe cu Ardealul pământ românesc și fără replică la pungășiile PDL Mureș cu Ardealul care e vândut de UDMR!




 Legea 33, din 2007, articolul 40. Așa că, lăsați rahatul pus de derbedeul cunoscut și pretențiile de apărători ai românismului cu manipulări etnice și cu acțiuni menite să creeze frică și isterie etnică, pentru că Târgu-Mureșul e doar orașul furat de PDL Mureș.
 (7) Sunt interzise afişele electorale care combină culorile într-o succesiune care reproduce drapelul României sau al altui stat.  



P.S. Pentru cei care verifică ca borfașul PDL Mureș să nu fi cheltuit iar banii primăriei pe campania lui, autocolantele au 21 cm lungime și 14,5 cm lățime! Căutați ce au cumpărat proștii din primărie, să nu ne mai trezim că bandiții mint că e ceva pe Oracler Advertising când autocolantele de campanie a pedelistului nesimțit erau pe magazin FCM sau viceversa!



Ce chestie, UDMR Mureș revoltat de afișe cu Ardealul pământ românesc și fără replică la pungășiile PDL Mureș cu Ardealul care e vândut de UDMR!

După ce am găsit autocolante exact de dimensiunile autocolantelor lui Florea, lipite în zi și locuri identice, la blocuri, vineri, în tradiționala zi a ultimei diversiuni a porcului pedelist, cu același tip de lipici și cu același tip de hârtie, - dovadă că banditul PDL Mureș a pus autocolantele false pentru votul etnic, isteric, al românilor, ca în 1990!  - ne-am așteptat ca UDMR, înștiințat separat de instituțiile statului - să se revolte și ca UDMR Mureș să dea porcului manipulator peste bot! Mai ales că banditul nu a vrut doar să dezbine maghiarii și românii, dar de bou ce e a făcut și autocolante… ilegale! Legea spune clar că nu e pot face autocolante în culorile care prezintă culorile drapelului României sau ale altui drapel național și, surpriză, banditul care inventează atacul UDMR împotriva UMF, Târgu-Mureș și Ardeal face autocolantul de bastard consiliat de secătura fostă la SRI în culorile drapelului Ungariei! Pentru bandiții cu pretenții de SRI, Ardealul nu e denumirea oficială, e cea folosită de maghiari, pentru români denumirea corectă și prezentă oficial în acte  pe hărți e Transilvania, dar sunteți prea proști să pricepeți! Ați vrut să fiți șmecheri, dar ați dovedit, din nou, că tot niște borfași de români au scris contra UDMR!
Deocamdată nici un răspuns de la poliție și BEC/BEJ. Să fie legea un mizilic pentru ăștia sau pupincurismul față de porcul pedelist e prea mare?! Iar veste importantă vine astăzi: Peninsula, festival care are sprijinul consilierilor UDMR și  900.000 de euro în buget asigurați de gașca lui Florea înainte de votul pentru retardatul lui Florea, în contul afacerii șefului care e consilierul lui Borbely, nu se mai face anul acesta, motivul invocat fiind și lipsa banilor! Să fie doar asta sau pentru că l-ați prins pe borfaș atacându-vă cu autocolantele pe care sperăm că de data asta banditul nu le-a mai cumpărat din banii publici, 1900 de euro, 3000 de exemplare, pe magazinul FCM, ca în campania electorală din 2012!


http://formidabil.blogspot.ro/2013/04/afise-cu-mesajul-ardealul-pamant.html
Potrivit unui comunicat transmis miercuri de UDMR Mureş, în sălile de clasă şi pe coridorul Liceului Pedagogic “Mihai Eminescu” din Târgu Mureş au apărut inscripţii “provocatoare şi jignitoare antimaghiare”.
“Condamnăm manifestarea extremistă şi somăm conducerea Liceului Pedagogic să aibă o atitudine promptă în rezolvarea tensiunilor etnice dintre elevii români şi maghiari. Din păcate, acest incident este un alt exemplu care arată că problemele de convieţuire româno-maghiare din Târgu Mureş nu sunt soluţionate în mod satisfăcător”, arată UDMR Mureş.
Organizaţia invită partidele politice şi organizaţiile non-guvernamentale “să depăşească declaraţiile politice, să ia în serios acest incident şi prin decizii politice sau administrative să găsească soluţii corespunzătoare”.
Preşedintele UDMR Mureş, Brassai Zsombor, a declarat corespondentului Mediafax că mesajele respective erau în limba română şi că fotografia unuia dintre ele a fost publicată în presa locală de limbă maghiară. Pe unul dintre afişe apărea inscripţia: “Ardealul pământ românesc”.
La rândul său, inspectorul şcolar general al judeţului Mureş, Ştefan Someşan, a declarat, iniţial, corespondentului Mediafax că nu are informaţii despre astfel de afişe, după care a revenit, spunând că a luat legătura cu directorul liceului, care l-a informat că vinerea trecută au apărut, într-adevăr, două astfel de afişe. “Conducerea liceului a spus că au apărut într-adevăr două inscripţii pe uşi. Urmează să ne facă o informare mâine (joi – n.r.)”, a mai declarat Someşan.
Pe de altă parte, centrul orașului Cluj a fost împânzit de stickere pe care era scris “Ţinutul secuiesc nu e România”, informează NapocaNews. Mesajul este suprapus peste o hartă cu Ungaria Mare, care cuprinde teritorii precum Transilvania, Crişana, Maramureş sau Banat. Mare parte din materialele iredentiste au fost lipite în zona rectoratului Universității Babeș-Bolyai și a Pieței Unirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.