luni, 19 mai 2014

Zilele târgumureșene cu câțiva abonați de sute de mii sau milioane de euro dedicație de la primăria Târgu-Mureș!



Zilele târgumureșene cu câțiva abonați de sute de mii sau milioane de euro dedicație de la primăria Târgu-Mureș!
Cum prostimea din presă e controlată cu banii de la Cătană și de notarul cu care se laudă ăla că aranjează cotele cu presa bovină care face sluj la intermediarul porcului mare pedelist poate vi se pare nostim ca firme care ar câștiga, cică, cinstit afaceri prin primăria Târgu-Mureș simt nevoia să dea o parte cadou înapoi. Cum se numește asta, drept, comision, mită pentru afacerile viitoare, frica de mafia PDL Mureș, taxă de protecție, taxă de prost, taxă pentru prost?! Poate DNA fără curcă și curtea de conturi verifică marile sponsorizări ale abonaților a primăria lui Florea și eventualii bani negri spălați de vreun jeg PDL Mureș prin primărie!
  Le mulţumim, de asemenea, sponsorilor (BRD GROUPE SOCIETE GENERALE, AZOMURES, CIUC, SELGROS, AUCHAN, PERLA HARGHITEI, CORAL IMPEX, GEIGER TRANSILVANIA, E-ON MOLDOVA DISTRIBUTIE, INSTA GRUP, TOPMED, FARMACORDIS, DAFCOCHIM, BETA FINANCIAL, LASPROM), tuturor instituţiilor implicate în buna desfăşurare şi reuşita celei mai mari sărbători a oraşului, precum şi târgumureşenilor, care au participat în număr mare la toate evenimentele organizate în cadrul manifestărilor, în ciuda vremii neprielnice.

      Cuvinte de apreciere se cuvin şi presei mureşene, care a reflectat, cu promptitudine şi obiectivitate, evenimentele din cadrul Zilelor Tîrgumureşene.

      Tuturor, sincere mulţumiri, exprimându-ne speranţa în colaborări la fel de fructuoase, în beneficiul comunităţii târgumureşene.



      Primăria Tîrgu Mureş
În caz că ați uitat, afacerile unora din primărie pe firme abonate: Azomureș, afacerea batal, plătește prostimea.
Azomureș plantează cu retardatul lui Florea și copaci, în acțiuni de imagine după cadou cu batalul luat de pe cap!
Coral Impex, abonată a dezinsecției. Concesionare numarul 1979/22.04.2011

Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
Valoarea estimata fara TVA: 10,000,000 Moneda: RON
Insta Grup. Cunoscută și pentru dedicația de 200.000 de euro instalație de nocturnă cumpărată de banditul PDL pentru pedelistul Maior, care o folosește după placul lui și fără să plătească un leu cadoul de la spurcăciunea întunecată de partid.
Primăria municipiului Târgu-Mureş a atribuit societăţii Insta Grup SRL Târgu-Mureş un contract în valoare de 20,16 milioane lei, pentru furnizare de lucrări pentru reabilitare, mentenanţă şi separare a Sistemului de Iluminat Public, mentenanţă şi construcţie de canalizaţii pentru reţelele de transmitere de informaţii şi de reţele de fibre optice municipale şi servicii energetice pe raza municipiului Târgu-Mureş”. Conform portalului licitatiapublica.ro, la licitaţie au participat trei oferte, iar “prevederile articolelor 29, alineat 2, indice 1 din OUG 34/2006 actualizată, nu sunt aplicabile, respectiv nu sunt lucrări diverse şi neprevăzute”. Potrivit site-ului listafirme.ro, Insta Grup SRL Târgu-Mureş are ca obiect de activitate lucrări de instalaţii electrice, este controlată de Valentin Teofil şi Magdalena Mureşan şi a încheiat exerciţiul financiar 2012 astfel: afaceri de 15,99 milioane lei, profit de 3,57 milioane lei şi 67 de angajaţi. Zi de zi dixit.
Locul principal de livrare: str. Caminului nr. 35 din Municipiul Tirgu Mures  – ceea ce apare ca fiind sediul INSTA GRUP,
Insta Grup, o altă firmă cu abonament la porcii portocalii. Ăștia au tăiat fără calificare copacii din Târgu-Mureș și au adus instalație de nocturnă cadou, de 200.000 de euro, pentru clubul mă-sii lui Maior. Cel puțin 200.000 de euro făcuți praf din bugetul local de porcii lui Florea, plus sute de mii de euro din alte lucrări.

Dafcochim, afaceri la Week-end, la bazine și ștranduri!
Lasprom, afacere de milioane de euro, piață asigurată de banditul din primărie și de retardatul lui pus la butoane, care au nășit noua termie cu dedicație etnică jegoasă, ca orice jeg de român care se respectă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.